Benzinliklerde Yağınıza Baktırtmayın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Petrol ofisinede her gittiğimde sorulur bende her zaman "hayır" derim gerek yok benzinliklerde yağ su eklettirmeye işini doğru yapanlar vardır elbet ama bence bilinçsiz yapanlar daha çoğunlukta.

Tamam belki satış yapma amacı güdülebiliyor bazen ama çoğu da eğitimsizlikten... Yağı değiştirenlerin kaçta kaçı bu işle ilgili eğitime tabi tutuluyor acaba? Elvan türlü marka model gelip geçiyor...

Ya bizim alttaki vana yalama oldu.Mecburen vakumlattırdık.Şuan yağ tertemiz ama ne gibi bir sorun olur bilmiyorum :(
karter de ve yağın genellikle sirkülasyyon olmayan bölümlerinde pislik kalmış olma ihtimali var bilginize hocam :(

bilkent shell bu olaylarda bayagi bi kidemli gozukuyor.. Her seferinde soruyorlardi ben de kabul etmiyordum. buradaki sikayetlerden sonra yine ayni istekte bulundular, bende yanlis yapiosunuz dogrusunu anlatmaya calistim, hakkinizda sikayetler var, lutfen yanlis yonlendirmeyin insanlari diyerek uyarmaya calistim.. Ancak kendi bildiklerinden sasmadilar, yanimdan ayrilarak gelen ilk arabaya ayni muamelede bulunmaya devam ettiler..

daha bombasını duydum geçen gün.işyerinden bir bayan arkadaş benzin alırken yağına bakalım demişler,pompacı yağınız eksik eklememiz gerek diyince arkadaşım olur ekleyin demiş ve yağ ekletip benzin alıp çıkmış.bu olaydan kısa bir süre sonra arkadaşım 2008 model astrasıyla ışıklarda duramamış ve önündeki araca çarpmış.sebebi pompacının motor yağını fren hidroliği kabına koyması sebebiyle frenler tutmamış.

Bu biraz küçük şehir efsanesi gibi ama :]

:D:D:D:D sanene elalemin yagından suyundan iyi niyetli ama işini yapsa daha i olur

Geri