Benzinliklerde Yağınıza Baktırtmayın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O da birşey mi? Ben yıkamacıda temizlik yapıyorum diye susturucunun içine su tutanlara da denk geldim :(. Ne yazık ki son zamanlarda bu tür olaylara fazlaca denk gelmeye başladık.

koptum ya bu ne...

okadar yardimseverlerki bagajda yag yok desek... kendi ceplerinden cikarip yagda alirlar...

koptum ya bu ne...
Valla ben ilk önce başkasının arabasına yapılırken gördüm ve yıkamacıya kızdım, kendi aracımın başına yöneldim baktım aynı muamele bizim araba için de geçerli, vatandaşa bunun yanlış olduğunu anlattım ama anladığını hiç sanmıyorum :(.

Son düzenleme:
yardım amaçlı bazı şeyler(anlattığınız üzere) kötü sonuçlar doğurabilmekte
en güzeli haftada bir kendi ellerinizde kontrol edip gerekli tedbirleri almak.
ve bazı yağ değişim yerlerinde dikkatli olun ki üst kapağın ordan yağı vakumla çekiyorlar buda yağın içindeki pislikleri olduğu gibi bırakmak demek.
aklınızın bi köşesinde bulunsun :)

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler, bu tarz tecrübelerim paylaşımı çok faydalı...

Maksat Yağ satmak

abi gercketen bravo :) eve gidipe sonra shelle msj atmak süper :)

ben benzinliklerde kendi yağını değişen bi ton adam gördüm. hal böyle olunca adamlar da yardımcı olmak istiyor. nitekim yağ eksik ise satışta yapılacak. alan razı veren razı olacak ama işte arada tecrubesiz elemanlar olunca böyle sıkıntılar olabiliyor. çok eçmiş olsun. iyi atlatmışsınız...

bir de bunların aracın kırmızı antifrizine bakıp da abi antifrizin çok eskimiş hep pas olmuş diyip komple boşaltıp mavi antifriz koyanları mevcuttu ki bilmem onlardan artık kaldı mı

bir de bunların aracın kırmızı antifrizine bakıp da abi antifrizin çok eskimiş hep pas olmuş diyip komple boşaltıp mavi antifriz koyanları mevcuttu ki bilmem onlardan artık kaldı mı
Eskiye oranla çok az da olsa halen böyle düşünenlere arasıra denk geliyoruz :kop:.

Geri