Ben böyle adanın.....(KKTC)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KKTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok abi telmi diye bi adam görünümlü ....

hayırdır arkadaşım senin ne sorunun var adayla :D

KATILIYORUUUUUUUUMMMMMM....
senin canını ne yaktı bu adada

Haha telmiyemi gittin :D puhahah ii ii onda kazıklanmadan bu adada tamirci öğrenen yok zaten. valla KKTC ben bu adaya 10 sene önce geldim 98 de düşün magusa su anda ne durumda bide 10 sene öncesini düşün. Benim bagajdaki malzeme o adamın malzemesinden çoktu o zamanlar :D bişeye ihtiyacın olursa bu adada 0533 886 60 45 beni ara. Yardımcı olurum. Bende senin gibi ben bu adanın diyordum bak burada kaldım allah kurtarsın.

Son düzenleme:
Yaşamayan bilemez ordaki zorlukları kimse anlayamaz gecen dönem ocak ayında benimde arabanın sarj dinamosu bozuldu 2 gün boyunca yasadıklarımı bir ben bilirim en son operl servise verdimde onlar halletiler.

DV-011 sen ne iş yapıyodun?
Bide şimdi moralim daha da bozuldu demek telmi sabukalı kazıkçılardan ulan ne şans var bende de be koyacam intiharı valla

Geçen hafta oradaydım, var bi cenabetlik orada ve tamirden anlayan yok hakikaten...Başka bir araba bakarken galericinin birine motor dersi verdim, önce kandırır sandı, baktı olacak değil, sonra bir kaç soru sordu bana:)

......

Geçen hafta oradaydım, var bi cenabetlik orada ve tamirden anlayan yok hakikaten...Başka bir araba bakarken galericinin birine motor dersi verdim, önce kandırır sandı, baktı olacak değil, sonra bir kaç soru sordu bana:)
hayırdır ne işin vardı burda?

beyler o ada batsın dedıgınız yer kolay kazanılmadı unutmayalım şakasına bile olsa BİZİM dediğimiz hicbir toprak parcası ıcın bu tarz konusmayalım

biraz daha güzel konusalım

hee tamırcının yaptıgı resmen ınsanlık dısı o ayrı

ama ınsanın ıyısı yada kötüsü memlekete göre değişmez

altın heryerde altındır teneke heryerde tenekedir....

beyler o ada batsın dedıgınız yer kolay kazanılmadı unutmayalım şakasına bile olsa BİZİM dediğimiz hicbir toprak parcası ıcın bu tarz konusmayalım

biraz daha güzel konusalım

hee tamırcının yaptıgı resmen ınsanlık dısı o ayrı

ama ınsanın ıyısı yada kötüsü memlekete göre değişmez

altın heryerde altındır teneke heryerde tenekedir....

sor bakalım o adadakiler senin bu düşüncelerine katılıyorlarmı? yada bırakın bizi biz ingiliz olcazmı diyorlar!.. hakedene hakettiği kadar değer!.:mad:

Geri