Arkadaşlar konu siyasi polemiglere dönüşmesin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sor bakalım o adadakiler senin bu düşüncelerine katılıyorlarmı? yada bırakın bizi biz ingiliz olcazmı diyorlar!.. hakedene hakettiği kadar değer!.![]()
istek yok arkadaşım almanya mı burasıaday biservismiacsak kiinasıl gelicez adaya bi istek yapında adaya gelelim..ama direksiyonlar sağdan olmasınn
![]()
Motor onarıcı radyatör onarıcı kullan.3 ay önce conta yakan arabam bu gün anladım ki yine aynı sorunu yaşıyor. yaptırdığım tamirci adam olmayıp adam gibi yapmayınca sorun tekrarladı(hatta su eksiltme sorunu hiç çözülmemişti) ve adam ben o arabayı yapalı 3 ay oldu beni ilgilendirmez dedi varmı böle bişey var mı böle insanlık![]()
![]()
![]()
ewt arkadaşlar yaşamayan bilmez buranın zorluğunu anlatmaya başlasam neler neler var anlatılacak. Türkiyelisin diye uğramadığın kötü muamele kalmıyo bazen. Burada yaşayan Türkiyelilerin sorunu toprak parçasıyla değil yanlış anlamıyalım içindeki insanlarla. Türkiye plakalı arabası olan arkadaşların trafik polisinden yemediği ceza kalmıyo zincir den yediği ceza dahil(düşünün kktc de zincirden ceza yiyorsun). Daha anlatacak çok şey var ya neyse......
bende askerligimi orada yaptim kibris halki kadar rezil ve onlar kadar üc kagitci millet zannederim yok asker normal sartlarda kesinlikle sevilmiyor sadece dara düstükleri zaman kardak krizinde oradaydim ertesi gün askere el sallamalar sigara vermeler önce dükkanlarina koymamak icin ters ters bakiyorlardi askere bir melemenin fiyati 35 bin lirayken askere 250000 liraydi 1996 da askerlik bittide kurtuldum ama suda varki kirmizi topraklarda ecdadimizin kani kokar beni askerlik boyunca ayakta tutan buydu