• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

astra sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OPELCD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OPELCD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Abilerim merhaba sizin değerli görüşlerinize ihtiyacım var şu an ben yurtdışında afganistandayim kısmetse ağustos ortaları gelecem daha önceki aracın 2004 vectra idi acaba astra sedan vectra gibi genişmidir 4kişilik bir aileyiz iki küçük oğlum var alacağım model sport donanımlı astra sedan bide stil paketi ekletirim ayrıca sport donanımda arka kol dayama ve arka havalandırma ızgaraları varmı bunları merak ediyorum görüş bildiren tum abilerim saolun allah kaza bela vermesin hayılı günler

Ynt: astra sedan

Ayrıca  aracı sıfır alacağımdan sport stil paketli aracın bekleme süresi çok olurmu

Vectra kadar geniş değildir.

Ama genede dar bir araç değildir galiba 4 kişilik bir aile için idealmidir

Hocam hayırlısıyla dönersiniz inşallah

Astra sedan’ın arka koltuk bölümü için ne çok geniş ne de dar demek gerekir. Zaman zaman 5 kişi de biniyoruz araca, şehiriçi için çok sıkıntı değil . arkada 2 çocuk olacak ise onlara da yeterli gelecektir. Belki uzun yolda vs. biraz eşya da konulursa o zaman biraz dar gelebilir. ilk öncelik genişlik ise jetta, fluence gibi araçlara da bakmanızı tavsiye ederim.

Merhaba, Astra Sedan 4 kişilik bir aile için sıkıntı yaratmayacak nitelikli ve uygun genişlikte bir arabadır. Ayrıca Sport donanımı gayet doludur, iyi bir seçim yapmış olursunuz. Yalnız arka tarafta havalandırma ne yazık ki Astra'da bulunmamakta.

Yine de keyifle kullanacağınızı düşünüyorum.

Hocam bendede 1,3 cdti sedan sport+stil paketli araç var.Araç gayet geniş aile için ideal sayılabilir.Bizde şimdilik 3 kişiyiz.Bagaj yeterli.Ancak araçta arka koltuk koltuk dayama yok.O sadece cosmoda var. Stil paketli araç için bekleyeceğinizide pek sanmıyorum.şimdiden hayırlı olsun  steeringwheel

değerli goruşlerınız için tesekkuer ederim daha once hep opel marka araclarımız oldu aslında aklımda 1.4 turbo ınsıgnıa alacaktım ama zam gelınce astra yoneldım ben opelden vazgecemıyorum bana hıc sıkıntı yasatmadı simdıye kadar araclarım hepınıze kazasız belasız gunler dilerım allaha emanet olun

arkadaşlar.bende.yeni.astra.sedan.sport.var.kadranın.çevresindeki.beyaz.ışık.benim.arabamda.yok.bazı.sportlarda.var.konu.ile.ilgili.bilginiz.varsa.paylaşabilirmisiniz.teşekkürler...

Uzun zamandır bir astra kullanıcısı olarak, öncelikle kardeş sağ salim dönersin memleketine...
Astra sedan deyince bi durucan derim ben...
Kardeş bende de şu an sedan 1.3 cosmo var,, benim araçta arka kol dayama ve ızgara yok, stilde varmıdır bilemem.
Bana göre çok geniş bi araç, bir önceki taş kasa kadar değil, ancak arasında 3-5 cm kadar bi fark var..
Biz dört kişilik bi aileyiz, memlekete gittim daha yeni, beş kişi ve bagajla dolu gittim, dop dolu geldim, bi gidiş 1550 km yol, toplamda 4 bin km yol yaptım, yurdu batıdan doğuya gittim geldim, sonuç ne derseniz eğer,,,,
Aracım şu an 7500 km de, bunun 4 bin km sini uzun yolda yaptım, şu anda şehir içinde günlük kullanıyorum. Yani her açıdan mükemmel bir astram var. madde madde açıklamak istesem bile buraya sığdıramam diye düşünüyorum.
Ama en önemlisi, memleketten dönüş yolunda tam yükünde üstünde beş yolcu ve dolu bagajla, dağ, tepe yol geldim, çekiş sorunu yaşamadım, zaten kimseylede kapışmadım.

Kendi segmentinde bence astra-j sedan, her açıdan....... son sözümde budur..

Geri