astra j yakıt tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kapetan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah'ın adını verdim bi kapışın, bi izleyelim yav :D

Ahahaha 0-100 de iddaalıyım ethem abi, uçan teneke sınıfında bizim arabalar artık, param olsa da astra alsam :D

vectra b için uçan teneke deme , benim için hala 10 numara araba :)

:):)

tahminlerime göre 1.4 başlarda bir kafa gösterir,fakat üst devirlerde boost azaldığından orada kendini makina hacmi göstermeye başlayacaktır,aynada mert i hain ve hunharca bir şekilde selektör atarak geldiğini görür gibiyim :)

evet bencede... top speed de mert derim :)

:D Usta imkanı yok 2.0 motor bir arabanın turbolu bir arabayı top speed'de geçmesine. Bunun boost ile alakası yok 6.000 devir çevirse ethem abi Mert kardeşim 5 boy fark yer zaten. Zaten mertin arabası eski bir motor 140 km/h'dan sonra ölü gibi çıkar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mert astranın arkasından bakarsın öylece :) dikkatini çekecek olan tek şey de turbo yazısı olur :)

mert astranın arkasından bakarsın öylece :) dikkatini çekecek olan tek şey de turbo yazısı olur :)

ahahhahahahahah kahkaha attım ethem abi yaw :rakir::kop::yahoo:

arkadaşlar şaka bir yana astra j dediğimiz araç 200 Nm torku 1850-4900 d/d aralığında sürekli üretiyor. yani performans sürekli var :)
vectra b lerde 188 NM torku 3200 d/d alınıyor. yani mert astra j turbolardan uzak dur :) bırak artık şu arabanın yakasını :)

arkadaşlar şaka bir yana astra j dediğimiz araç 200 Nm torku 1850-4900 d/d aralığında sürekli üretiyor. yani performans sürekli var :)
vectra b lerde 188 NM torku 3200 d/d alınıyor. yani mert astra j turbolardan uzak dur :) bırak artık şu arabanın yakasını :)

Konuya bir merhaba demeden geçmek istemedim. Vectra B yi bilemiyorum uzun sürelil kullanma fırsatım olmadı ancak 94 GT vardı 2 yıl kadar önce. Değil ASTRA J passat 2.0 TDI lar gelemiyordu peşine. Tam 2 yıl bindiğim arabada 0-160 km aralığında kalkışta yada hızlanmada değil geçen yaklaşan dahi olmadı. Aracın kasası yıpranmış olduğundan sattım yoksa bir 10 yıl binerdim.

İki araçta çok abartılmış gibi geldi bana :) 1.4 t ve 2.0 vectra ikiside rakiplerine göre vasat performansa sahipler. Olası bir hızlanmada vectra sağlıklıysa kafa kafaya giderler ama 1.4 turbo yeni ve taze bir motor olması sebebi ile biraz önde bitirir.Ama günümüzde vectra B'lerin çoğunun haşatı çıktığı için sağlıklı bir vectra b bulmak zor:)

Konuya bir merhaba demeden geçmek istemedim. Vectra B yi bilemiyorum uzun sürelil kullanma fırsatım olmadı ancak 94 GT vardı 2 yıl kadar önce. Değil ASTRA J passat 2.0 TDI lar gelemiyordu peşine. Tam 2 yıl bindiğim arabada 0-160 km aralığında kalkışta yada hızlanmada değil geçen yaklaşan dahi olmadı. Aracın kasası yıpranmış olduğundan sattım yoksa bir 10 yıl binerdim.

Sonunda derdimi anlayan biri geldi, abi bana 93-94 Vectra GT ile gelin işte böyle ya :D ikinci viteste bi anda 120'ye fırladığını gördüğümde hayran olmuştum :D

Geri