astra j yakıt tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kapetan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonunda derdimi anlayan biri geldi, abi bana 93-94 Vectra GT ile gelin işte böyle ya :D ikinci viteste bi anda 120'ye fırladığını gördüğümde hayran olmuştum :D

Hemşehrimi anlarım tabi :) Şaka bir yana ben o GT'nin tadına doyamamıştım. Temizi olsa alır binerim yeminle :)

Hemşehrimi anlarım tabi :) Şaka bir yana ben o GT'nin tadına doyamamıştım. Temizi olsa alır binerim yeminle :)

Abi ben çok görüyorum Kayseri'de.. ve ilgimi çekiyor hemen, özellikle gri renk ve yanda kırmızı şeridiyle tam bir efsane :D

Benim anlatmak istediğimi zaten İlker hocam anlatmış. Bunda bozulacak birşey de yok. Ben sana :) eski arabaya bel bağlamak sıkıntılı dediğim bakımsız olduğu için değil eski olduğu içinden nede olsa 16 yaşına girdi eski kondisyonunda olmaz. Şimdi ayrıca benimde altımda Honda S2000 olsa bende forumdaki en kral araba gelsin hatta 3.20 gelsin kapışalım derdim. :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda aşırı bir iletişim bozuluğu var, alınmıyorum ben sürekli dalga geçerim arabamla :D Kondüsyonunun sıfır km ile farksız olduğu konusunda ısrarcıyım, benzinde afedersin hayvan gibi gidiyor, LPG ayarı da artık fakir karışıma ayarlı harika bir tüketim sunuyo bana gaza hafif dokandığımdan :D
Bu arada bahsettiğim VTEC ler 1.6 VTI ve 1.6 SI sohc vtec modelleri oluyor. Ortalama 180hp güç üreten atmosferik aletler. S2000 den bahsetsem söylerdim zaten s2k diye :D Yol tutuşu ve güvenliğine güvensem emin ol vectrayı modlarım millet ağzını ayırıp bakar da güvenemiyorum o konulara, sadece motor var, şanzımanı bile aşırı uzun onu bile sevmiyorum :D

Abi ben çok görüyorum Kayseri'de.. ve ilgimi çekiyor hemen, özellikle gri renk ve yanda kırmızı şeridiyle tam bir efsane :D

Kapılardaki kırmızı şerit ayrı gösteriyor gerçekten ama motorun üzerindeki kırmızıda motoru güzelleşriyor. Gaza basınca gelen sesi yeter :)

Geri