1- ANTEN (Uzun olan)
Arkadaşlar gene mi şu anten diyeceksiniz ama detay detaydır işte.
Sevemedim şu anteni... kendimi kandırılmış hissediyorum, hiç bir fotoğrafta bu yoktu!
www.yeniastra.com'a bakmışsınızdır çoğunuz. Varmı bize verdikleri bu antenden? Yok!
Çözelim şu işi...
Bu arabada bu antenin ne işi var? Uzun saçma bir çubuk... Aşağıdaki linkteki gibi
bir anten taktıran yokmu aramızda? Ya da bunun gibi bir şey yapmak isteyen
valla gireceğim atölyeye yapıcam 10-20 tane dağıtacağım sevabına...
Proje şu;
Çevirerek çıkan antenin yerine fiberden balık sırtı shark anten yapacağız ama öyle yapmalıyız ki
radyo da çalışsın!!!
Kim var bu işte?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-bmw-e90-balik-sirti-anten/detay/
2 - KEMER UYARI SESİ
Nasıl bir ses tonudur bu anlamam! Daha az rahatsız eden bir tarzda olamaz mı bu?
Tamam güzel uyar ama bağırma arkadaşım fısılda bize sevimli ol... Ne o öle daat daaaaatttt
VW yi sevmem hele Doğuşu hiççççç... Ama bu ses golfte iyi...
3 - USB KLASÖR GÖSTERMEME
Kardeşim tamam güzel USB okuyorsun harika da klasör klasör göstersene bana
4GB lık USB ye 300 MP3 attım ama klasör klasör gezemiyorum. İllaaa tek tek basacağız.
Not al OPEL bunlar... Mail atıcam zaten genel merkeze...
Benim için bunlar eğer bunlarda istediğim gibi olursa benim hanımı boşayıp kızımı yanıma alıp
ASTRA J'mde yaşamaya başlayacağım...
Arkadaşlar gene mi şu anten diyeceksiniz ama detay detaydır işte.
Sevemedim şu anteni... kendimi kandırılmış hissediyorum, hiç bir fotoğrafta bu yoktu!
www.yeniastra.com'a bakmışsınızdır çoğunuz. Varmı bize verdikleri bu antenden? Yok!
Çözelim şu işi...
Bu arabada bu antenin ne işi var? Uzun saçma bir çubuk... Aşağıdaki linkteki gibi
bir anten taktıran yokmu aramızda? Ya da bunun gibi bir şey yapmak isteyen
valla gireceğim atölyeye yapıcam 10-20 tane dağıtacağım sevabına...
Proje şu;
Çevirerek çıkan antenin yerine fiberden balık sırtı shark anten yapacağız ama öyle yapmalıyız ki
radyo da çalışsın!!!
Kim var bu işte?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-bmw-e90-balik-sirti-anten/detay/
2 - KEMER UYARI SESİ
Nasıl bir ses tonudur bu anlamam! Daha az rahatsız eden bir tarzda olamaz mı bu?
Tamam güzel uyar ama bağırma arkadaşım fısılda bize sevimli ol... Ne o öle daat daaaaatttt
VW yi sevmem hele Doğuşu hiççççç... Ama bu ses golfte iyi...
3 - USB KLASÖR GÖSTERMEME
Kardeşim tamam güzel USB okuyorsun harika da klasör klasör göstersene bana
4GB lık USB ye 300 MP3 attım ama klasör klasör gezemiyorum. İllaaa tek tek basacağız.
Not al OPEL bunlar... Mail atıcam zaten genel merkeze...
Benim için bunlar eğer bunlarda istediğim gibi olursa benim hanımı boşayıp kızımı yanıma alıp
ASTRA J'mde yaşamaya başlayacağım...