Ynt: Astra J Lpg Montajı
Hiç kimse LPG konusuna hemfikir olamadı forumda 40000 ni devirmiş kimse yok LPG ile görüşlerini alalım
Hiç kimse LPG konusuna hemfikir olamadı forumda 40000 ni devirmiş kimse yok LPG ile görüşlerini alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suan türkiyede lpg ye gore dizayn edilmis ve markalarıda onay vermiş 2 araba biliyorumDERSİMLİ link' Alıntı:lpg göre dizayn edilmemiş bir araca sonradan lpg taktırmak çok iyi bir fikir değil bence.
hocam yaptıgınız km nin yanında kazasız belasız bir sıfır daha görmek dileğiyle...fatih407 link' Alıntı:11.000 km' dir aracımı lpgli kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım. Umarım uzun bir sürede böyle gider 011zaa
onurody link' Alıntı:bugun itibari ile randevuyu aldım haftaya cumartesi lpg montajı yapılacak
Sn mustimxmustimx link' Alıntı:arkdaşlar valla artık gık oldum ya hem astraya bineyim hemde az yaksın diyorsanız yok oyle bi mantık o kadar parayı gömeceksin arabaya iyisi olsun guzel olsun die sonra birde tup tartısması yapılıyor kullandığımız araçlar 1990 model dogan yada sahin degil. Madem yakıtta şikayet var satacaksın astrayı. alacaksın linea dizeli 30 liraya artan para ilede bedava yakıt alacaksın hiç bir derdin kalmayacak. Astraya tüp takarsan zaten dogandan farkı ne olacak ben gulerim yani.