Astra J koltuk yanındaki plastik kırıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Entigin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Entigin

VIP Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün sabah fark ettim. Sürücü koltuğunun sol tarafındaki plastik aksam 10 cm boyunca çatlayarak kırılmış Daha araç 3 yaşında 40.000 km'de.
Daha önce başına gelen var mı acaba?
Aracın garantisi 5 yıllık ve devam ediyor, garanti kapsamında değişim isteyeceğim sanırım.

Siz söyleyince benimde kontrol etmek aklıma geldi. Nasıl kırılmış hocam varmı fikriniz ?

Arabaya inip binerken, koltukla beraber o kısım da esniyor. Aslında sert plastikten yapılmamış ama yine de kırılıyor. Benimki de kırılmıştı, serviste değiştirdim ben. Yalnız fiyatını hatırlamıyorum

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Entigin
Geçmiş olsun diyelim. Garanti kapsamında değişim talep etmeniz gayet yerinde olur. Sonuçta darbeye maruz kalmamış, kendi kendine kırılmış bir parça.

Hocam servis kullanıcı hatası diyecektir siz üzerine ayağınızla basmışınızdır derler işin içinden sıyrılırlar siz yinede bi sorun kabul etmezlerse fiyat alırsınız ona dışardan fiyat sorarsınız

Bence bu tip ufak parçaları ''müşteri memnuniyeti'' açısından değiştiriler..Geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: Hasip ve Entigin
yetkili servise durumu aktardım. benden kırılan parçanın resmini email ile göndermemi ve konuyu merkeze ileteceklerini söylediler, ben de öyle yaptım, dönüşlerini bekliyorum.
Kırığın resmini buraya da ekliyorum.

Ekli dosyalar

• koltuk 1.webp
    koltuk 1.webp
    370.7 KB · Görüntüleme: 494
  • koltuk 2.webp
    koltuk 2.webp
    385.4 KB · Görüntüleme: 646
Enteresan yerden kırılmış..Nasıl kırılmış merak ettim..Sanki koltuk ayarı yapan kolun içindeki mekanizma kırmış gibi..Tam o bölgeye denk geliyor..

• Beğen
Tepkiler: Entigin
Garanti kapsamında parça değişim talebim kabul edildi. Parçanın gelmesini bekliyorum. Gelince haber verip parça değişimini yapacaklar.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Geri