Astra j far yıkama

Efkan ATALAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba;

Astra J Far yıkama olayında sadece farlar ilk açıldında veya hiç püskürtmemişken ilk cama su püskürttüğümde devreye giriyor. İlerleyen zaman diliminde ise tekrar devreye girmiyor. Su haznesi ağzına kadar dolu ve farlar da açık.

Neredeyse depodaki suyun tamamını bitirecek kadar defalarca denedim ama çalışmadı.

Neden sadece farlar açıldıktan sonraki 1 kez püskürtüyor?

benim astra h da arka arkaya yıkama yapmak için 2 dk beklemek lazım... kitapçıkta yazıyor olması lazım... araç alırken çıkmadıysa internetten indirebilirsiniz...

sayfa 73...

http://www.vauxhall.co.uk/content/d...uals/NewAstra/NewAstraOwnersManualOct2009.pdf

astra j owners manual dan...
Pull lever. Washer fluid is sprayed
onto the windscreen and the wiper
wipes a few times.
If the headlights are on, washer fluid
is also sprayed onto the headlights.
Afterwards the headlight washer
system is inoperative for 2 minutes.

Soruya yanıt verebilecek kimse yok mu arkadaşlar?

Soruya yanıt verebilecek kimse yok mu arkadaşlar?

okumadınız mı verdik ya :D beğenmediniz galiba... eğer çalışmıyorsa 2 dk geçtikten sonra role arızalıdır değiştirin.

bunuda beğenmezseniz bir zahmet buraya değil gidin servise sorun :rakir:

okumadınız mı verdik ya :D beğenmediniz galiba... eğer çalışmıyorsa 2 dk geçtikten sonra role arızalıdır değiştirin.

bunuda beğenmezseniz bir zahmet buraya değil gidin servise sorun :rakir:

Geçenlerde bir konuya cevap yazdım. Soruyu soran pek dikkate almadı. Bende yazdığımı sildim. Tavsiye ederim. :maden:

Efkan aracı sıfır aldın,kitabcığın mevcut, kitabcıkda bunu yazıyor burdan biz nereden bilelim bak senin için kitabcık indirdim ve okudum orda şunu yazıyor aracın farını açtığınızda silecekleri uzunca basınca far yıkayıcısı devreye girer...tekrar devreye girmesi için uzun müddet geçmesinin gerektiği (bunu su israfını önlemek için konmuş) tekrar devreye girmesi için farın açıp kapanması vs..yazıyor..
ha hangi zihniyet bunu yaptı o tartışılır mesela arkasından tekrar çamur olsa ne olur :)

Tekrar merhaba;

İlginize teşekkür mü etsem yoksa teessüf mü etsem bilemedim :)

Ancak ben yine de herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, görüşlerine de saygı duyuyorum.

Sorumun cevabına gelince; 2 dk. bekledikten sonra da çözüm sağlanmıyor maalesef...

Geri