Astra j edition kapak boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faruk4143
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

faruk4143

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar. Astra j 1.6 edition sahibiyim. Bildiğiniz gibi üzerinde jant görünümlü kapaklar mevcut. Sizce bu kapakları boyamak mümkün müdür? Nasıl olur? Çok mu saçma durur:) Mesela 111.yıl serisindeki füme jantlar gibi bir renge? Aklıma geldi fikir edinmek istedim...

Boyanmaz diye bir şey yok sprey boya işini fazlası ile görür.

kapağın üzerine direkt uygulanırsa belki ilerde boya soyulması yaşanabilir. zımpara, astar gerekebilir. daha önce yapmış birinden yardım almakta fayda var. ama kapak üzerine direk sprey boya asla yapmayın.

kapağın üzerine direkt uygulanırsa belki ilerde boya soyulması yaşanabilir. zımpara, astar gerekebilir. daha önce yapmış birinden yardım almakta fayda var. ama kapak üzerine direk sprey boya asla yapmayın.

Teşekkür ederim ben de böyle düşünmüştüm. Direk sprey pek sağlıklı gelmedi bana da. Mecburen kapakların ortasındaki amblem de boyanacak değil mi? Peki doğru rengi nasıl bulabilirim sizce? 111.yıl jantlarının boya kodu var mıdır acaba?

Teşekkür ederim ben de böyle düşünmüştüm. Direk sprey pek sağlıklı gelmedi bana da. Mecburen kapakların ortasındaki amblem de boyanacak değil mi? Peki doğru rengi nasıl bulabilirim sizce? 111.yıl jantlarının boya kodu var mıdır acaba?

Oto boyacısından destek alman yerinde olacak. Sağlıklı bir iş için.

plastidip denilen ürünle boyayabilirsiniz youtube a plastidip diye aratırsanız bulabilirsiniz.ürünün türkiyede satışı var sprey boyadan çok daha mantıklı bakın derim

Ustam imkanın varsa güzel bi 17" jant al tak geç :)

17 jant almayı ben de istiyorum ama şu sıralar pek mümkün değil:) Bunu da bi değişiklik nasıl olur diye düşünmüştüm belki de yaptırırım... Plastidipe baktım ama fiyatları pek uygun gelmedi açıkçası...

plastidipin bir tüp spreyi 4 kapağa yeterli olur ki 50 tl sanırım.Alacağınız boya için 8-10 tl vereceksiniz ki kendimden biliyorum kapaklar boyayı direk kabul etmiyor matlaştırmanız lazım yada astar atmalısınız.eski haline döndürmek boyadan sonra zor zanaat ben boyamadan önce görseydim kesinlikle plastidip alırdm.siz tekrar düşünün derim :rolleyes:

araç üzerinde küçük ölçülü jantlarda hiçbir jant orjinalinden daha iyi durmaz. eğer jant alırsanız en az 18" almanızı öneririm.
bu yüzden boyamanız mantıklı olabilir.

Geri