Astra İç Aydınlatma Lambası'nı Nasıl Devre Dışı Bırakabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
setapxxx' Alıntı:
o butonu sabitleyene kadar ampülü 10 defa sökersin..

söker de yolda giderken ışığa ihtiyaç oldu mu arabanın içinde tekrar ampul takmak zor olmaz mı

valla arkadaşın özelbir ihdiyacı var galiba.ihtiyacı olmasa sökmek istemez heralde.bana gelyo müşteri kızılar olyo arabada diyo kapıyı acınca ışık yanyo herkez mal mal içine bakyo diyo.ışığı iptal edelim diyo.bende sökyom ampülü yolluyom.arkadaş sordu bende cvp ladım orasını kendi bilcek artık yorumlar burda hangini isterse yapar.2 seceneğivar yada arya düğme taktırcak isteyince yakcak.reno 12 lerde varya ondan;)

ArkadaŞim Önce Lambanin Üstendekİ PlastiĞi SÖk Sonra Lambayi SÖk Ama Dİkkat Et Lamba Sicak Olabİlİr Elİnİ Yakar

M@honi' Alıntı:
kapının nası anlatılır sövesinde düğme gibi bi aparat var kapı kapanıp o parçayı sıkıştırıyo ışık yanmıyo onları iyi bişeyle tutturursan yanmaz yada söküp iptal edersen 4 kapıda da var
:alkis:

Boşver yansın

sök ampulu kökten çözüm

:alkis: :kop: :kop: :kop:

bence siyah karton parçasını lambanın üzerine yapıştırıp,ışığa ihtiyaç olduğunda da sökebilirsin.kumaş tutan cırt cırt lar var.onlarla da yapıştırabilirsin.

ampulu sökme bence... o zaman far butonundan da yakamazsın... olur ya belki lazım olur..

Kapılardaki butonları söküp arkasındaki fişleri çıkar belki ileride lazım olur tekrar fişleri takarsın.Ama merak ettim başka sorunun yokmu:)

Geri