Astra H Orijinal Park Sensörü Yerine Sonradan Montaj?

ogretmen0761

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra H 2004 Elegance arabamın park sensörü bozuk.Zannedersem 1 tanesi bozulunca hepsi değişmesi gerekiyormuş.Elektrikçi usta öyle demişti.Orijinali de çok pahalı.300-400 lira imiş.Bunun yrine orijinalini söküp yerine sonradan takılan park sensörü taksak olur mu acaba?Sonuçta 100 liraya takıyorlar.

tek gözü değiştirebilirsiniz benim bildigim..

Çıkma da bakabilirsiniz.

Tek göz değişebiliyorsa ne ala,inşallah öyle bir imkan vardır.

sadece tek sensor alıp takabilirsiniz. fiyatı da 15 lira civarıdır. ben sensor taktırırken satıcı bana soylemişti. kazalı veya bozulan sensorleri tek tek alabilirsin diye.
fakat bu arkadan biri farklı 3 u aynı sensor gibi durur. belki aynı gorunuste olanından bile bulabilirsiniz.

bizim bi arkadaşın bozulmuşt. tek oaltrak degistirdi. aracı astra degildi. ama park sensörleri standarttır herhalde

sadece tek sensor alıp takabilirsiniz. fiyatı da 15 lira civarıdır. ben sensor taktırırken satıcı bana soylemişti. kazalı veya bozulan sensorleri tek tek alabilirsin diye.
fakat bu arkadan biri farklı 3 u aynı sensor gibi durur. belki aynı gorunuste olanından bile bulabilirsiniz.

Sonradan takılan sensör benimkilere uyar mı onu merak ediyorum,bskslım 60000 bakımına gidecem yakında nt bilgi alıım inşallah,kazık yemeden tabi.

Geri