- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hafta sonu bu işi bitircem gidip hangisini bulursam alıp halledecem. Tekel hırdavat bekle beniiiiiii
Başarılı veya başarısız halim hakkında resim ve yorumlarımıda gönderirim.
arkadaşlar, şu silecek lastiklerini alıp bana kargolama imkanınız var mıdır karşıdan ödemeli
buralarda bulmam imkansız.
Öyle bir iyilik yapabilirim ama görmeden zor bu işler.Bir kere yanlış ürün almış olsan zaten maliyeti yüksek olacak sana.Risk almaktansa netten bir takım klasik bosch silecek almak daha mantıklı.Ama illeki ben razıyım dersen yardımcı oluruz elbet.
10-15 Tl lastik üstüne 5 Tl kargo zaten 20 Tl tutacak.eskaza uymaz ise sana bir daha git gel kargosu ile 30 Tl oluverecek.
bu arada yurtiçi felan 7-8 tl dan aşağı zarf taşımıyor.
Şefim ben yarın gidiyorum yarın alıp deniyorum eğer olursa sanada alıp göndereyimmi? Ama olurda bana olur sana olmaz sonra al sen bunu iade et git götür getir filan diyeceksen şimdiden diyim o iş bir az zor bana ters bir yer çünkü git gel yarım günüm gidecek, kargosu ayrı masraf filan yani. En az kargo 10 TL filan tutar yani. Yanlış anlama lütfen. Ama istersen bu gün haberdar etki yarın ona göre alayım sanada.
Bu arada silgeç olmazsa SWF den denicem artık hangisi olursa ondan alırım sanada. Tamamsa bir haber et.
Saygılar.