astra gsi vs golf mk3 gti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm beyler benim hep aklımı karıştıran bir soru var bu iki arabadan 400. ü ilk kim geçer siz ce bana hiç denk gelme di deniyeniniz var mı ve ya bu konuda bilgisi olan

sağlam bi SFİ astra gsi, ezer ezer...jiletle kazırlar o golfü

gokhan sen ıkısınıde kullandınn sneın daha ıyı bılmen gerekır

mk3 e denk geldim ben eleman ne kadar gaza yüklendi bilmiyorum, ama araç uzaklaşamıyor yani giden gitmeyen arabada belli oluyor az çok ..ben öle astra gsi gibi hararetli bir aracı hiç bir disiplinde geçeceğine kanaat getiremiyorum işin açıkcası. 150 beygir değilmi mk3 öle biliyorum ama..

evet ıkısıde 150 ps

hiç konuşmaya gerek yok sfi her zaman alır biz bursa denemiştik astra sfi golf 3 gti astra boy boy alır hemde bayı ii boyla alır :D

bende mk3 gti var arkadaşımdada gsi var bi çok kez denedik mk3 gti bu kadar küçümsemeyin otobanda yani çok uzunda geçiyor yalnız kısada gsi hep geçtim ve başka bi forumdada (forumun ismini vermeyim)bi arkadaş çok iddalı konuştu denedik oda yanıldı gsi çok sağlam makine ama mk3 gti ezemez bu forumdada varsa izmirde arkadaş deneyebiliriz...

'' bende mk3 gti var arkadaşımdada gsi var bi çok kez denedik mk3 gti bu kadar küçümsemeyin otobanda yani çok uzunda geçiyor yalnız kısada gsi hep geçtim '' hocam burda ne anlatmak istedin? inan anlamakta zorluk çektim, bu nasıl bir anlatım ya ? çok uzun nedir? çok uzunda kim geçti ? kısada gsi hep geçtimin anlamı ne abi ?

Son düzenleme:
neyse boşver de yalnız şunu söyleyim mk3 gti bu kadar küçümseme gayet açıktı dediğim ama sen anlamamışın neyse

aslında bu konu biçok forumda bi çok kere tartışıldı gsi geçer diyende oldu mk3 gti geçende bizde biçok kez denedik gsi da geçti mk3 gti da ikiside güçlü araba tek gerçek ikiside birbirini geçebilir ama aman aman ezip geçemezler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri