görüntü olarak ben astra gsi daha çok seviyorum, sağlamlık,konfor,yol tutuş açısından mk3 gti çok daha iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani, işte dedimya biz çok denedik 2 farklı astra gsi la 10 tane yarışın 6sını opel aldıysa 4 ünüde golf aldı, yani asıl burda şoför ve arabaların durumu çok önemli...haklısın tabiki rahat rahat alamaz dediğim tabir kabaca diyelim... golf gti hemde 150 hp yabana atılmaz haklısın ...rahat rahat da geçemez çünkü fabrika verileri çok farklı değil iki aracın ama rahat olmasada sıkıntılı olsada gsi la uğraşılmaz diyorummmm ve oyumu opel astra gsi (sfi destekli) 16 valve 'e veriyorum ...
sıkıntı yok vsl varheeeyt erdemin üstüne fazla gelmeyin adamı tek buldunuz dimigolf geçer kardeşim sen kendini üzme
hatta istanbulda olan varsa ben hazırım sırf sen üzülme diye gaza basmıycam
şaka şaka maksat muhabbet gerisi yalan kim geçerse geçsin dostluğu geçmeyelim
![]()
97 20. editionmk3 kaç model ?
aynen katılıyorum teşekkürler.ben bu amaçla burdayım yoksa ne işim var opel sitesinde önemli olan dostluk arkadaşlık muhabbetheeeyt erdemin üstüne fazla gelmeyin adamı tek buldunuz dimigolf geçer kardeşim sen kendini üzme
hatta istanbulda olan varsa ben hazırım sırf sen üzülme diye gaza basmıycam
şaka şaka maksat muhabbet gerisi yalan kim geçerse geçsin dostluğu geçmeyelim
![]()