astra gsi vs golf mk3 gti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
görüntü olarak ben astra gsi daha çok seviyorum, sağlamlık,konfor,yol tutuş açısından mk3 gti çok daha iyidir.

haklısın tabiki rahat rahat alamaz dediğim tabir kabaca diyelim... golf gti hemde 150 hp yabana atılmaz haklısın ...rahat rahat da geçemez çünkü fabrika verileri çok farklı değil iki aracın ama rahat olmasada sıkıntılı olsada gsi la uğraşılmaz diyorummmm ve oyumu opel astra gsi (sfi destekli) 16 valve 'e veriyorum ...

corsa_N ayrı onu karıştırma kanka :kop: :o

haklısın tabiki rahat rahat alamaz dediğim tabir kabaca diyelim... golf gti hemde 150 hp yabana atılmaz haklısın ...rahat rahat da geçemez çünkü fabrika verileri çok farklı değil iki aracın ama rahat olmasada sıkıntılı olsada gsi la uğraşılmaz diyorummmm ve oyumu opel astra gsi (sfi destekli) 16 valve 'e veriyorum ...
yani, işte dedimya biz çok denedik 2 farklı astra gsi la 10 tane yarışın 6sını opel aldıysa 4 ünüde golf aldı, yani asıl burda şoför ve arabaların durumu çok önemli...

mk3 kaç model ?

heeeyt erdemin üstüne fazla gelmeyin adamı tek buldunuz dimi :) golf geçer kardeşim sen kendini üzme :) hatta istanbulda olan varsa ben hazırım sırf sen üzülme diye gaza basmıycam :) şaka şaka maksat muhabbet gerisi yalan kim geçerse geçsin dostluğu geçmeyelim ;)

eyvah eyvah heleki osmanın ki ise, gsi iş kötü golf molf tanımaz kardeşimin arabası ....

heeeyt erdemin üstüne fazla gelmeyin adamı tek buldunuz dimi :) golf geçer kardeşim sen kendini üzme :) hatta istanbulda olan varsa ben hazırım sırf sen üzülme diye gaza basmıycam :) şaka şaka maksat muhabbet gerisi yalan kim geçerse geçsin dostluğu geçmeyelim ;)
sıkıntı yok vsl var

aynen katılıyorum teşekkürler.ben bu amaçla burdayım yoksa ne işim var opel sitesinde önemli olan dostluk arkadaşlık muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri