astra gsi vs golf mk3 gti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
standartlarına bindim ikisininde ikiside çok hoş araçlar ama sanki gsi biraz daha ivmeli gibi.. torku daha hissettiriyor alt devirlerde..

ibrahim resim ne kadar güzelmiş öle len ..benim gt yide o suyun yanına koyabilirmiyiz dalgalansın iki..

astramı pehhh boşa çiziyoruz...

vectraları çizmiyorum bile tedavülden kaldırdılar onları:D:D:D

ganiiiiiiii

sfi...

konuyu acan arkadasın 6 tane mk3 gti vardı zamanında rengarenk gezıyordu :)
sımdı gsi bınıyor yanı benımgozumde yalcın abıyı nasıl bılıyorsanız oda oyledır yuruyen tehlıke :)

Bu F-SANELER nasıl bir makina asrın ürünüymüş bea zamanında değerini bilememişler topu topu 1 sene üretip üretimden kalkarmı bir araç yaw:) :) :) (1 seneden kastım 94 GSİler) Onlarlada olmuyo onlarsızda olmuyo :(

ben izmirdeyim golf gti ile deneyebiliriz ben de merak ettim bendeki vectra gt 93 model iyi giden araçları her zaman sevmişimdir golf iyi bir araçtır ama sfi karşısında şansı yok
1. vites 2.vites 3.vites4.vites 5.vites benim araç hepsini alır yanlış anlama astra gsi yıda alıyor rahatlıkla

Bu F-SANELER nasıl bir makina asrın ürünüymüş bea zamanında değerini bilememişler topu topu 1 sene üretip üretimden kalkarmı bir araç yaw:) :) :) (1 seneden kastım 94 GSİler) Onlarlada olmuyo onlarsızda olmuyo :(

93 le 94 ün ne farkı var ki :D ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri