astra g izolasyon döşeme yardım lütfen

Savaş abi aradm yetkili servisi öyle bi izolasyon olmaz diye biliyorum dedi konuştgm kişi genelde araca pütür atıyolar dedi istersen bu konuyla ilgili uzman kişinin numarasini vereyim dedi aldım ulaşamadm daha konuştktan sonra tekrar yazarım. (pütür dediği ney lastik ve yol sesi için mi)

Yapmıyomuş servis benim şansım yok ya nereye yaptırcm ben bu izolasyonu of ya

Savaş abi aradm yetkili servisi öyle bi izolasyon olmaz diye biliyorum dedi konuştgm kişi genelde araca pütür atıyolar dedi istersen bu konuyla ilgili uzman kişinin numarasini vereyim dedi aldım ulaşamadm daha konuştktan sonra tekrar yazarım. (pütür dediği ney lastik ve yol sesi için mi)

O yetkili servisin yetkililerini alınlarından öpüyorum, madem öyle bir izolasyon olmuyormuş o zaman kayınpederimin aracı çakma mı :). Pütür denilen malzeme lastik/yol sesini azaltmak ve araçların altını taş ve benzeri darbelerinden koruyan aracın çamurluk içlerine ve altına atılan, kaportadan sökülmesi neredeyse imkansız olan bir nevi zift tarzı üründür.

Eski nesil aracıma izolasyonu döşemecimle beraber yapmıştık.

savaş abi bana da arka sis farı için role mi olur diyerek gülmüşlerdi, herşeyi beklerim bunlardan :)

iç plastik davlumbazları söktür kapotacıda sonra boyacıda alttan çamurluk içlerine bastır pütürü çok faydasını görürsün. abim kaportacı kendisi broadway'e yapmıştı çok faydası var...

Sanayide döşemecilere mi gideyim şimdi aklımı yitircem ya yalıtım malzemesi nasil olmaz diyorum adam anlıyorum ama biz yapmıyoruz olmaz öyle diyo.s iyi bi arabaya binelm dedik buna verdgm parayla daha ne araçlaq alınırdı yazık günah son olsun daha opel mi aman aman.s

Benim sorunum yol sesi yada lastik sesinden değil kabin içine motor sesi cok geliyo ve kabin ile motor arasnda o yalitım malzemesi yok kafami kazıyo ses.s

Sanayide döşemecilere mi gideyim şimdi aklımı yitircem ya yalıtım malzemesi nasil olmaz diyorum adam anlıyorum ama biz yapmıyoruz olmaz öyle diyo.s iyi bi arabaya binelm dedik buna verdgm parayla daha ne araçlaq alınırdı yazık günah son olsun daha opel mi aman aman.s

yaşından dolayı soruyorum kaç bin devirden sonra motor sesi geliyor içeriye ? vectra c'nin yalıtımını herkes bilir o bile 3 bin devirden sonra motor sesini kabine veriyor. bu bütün markalar için gerekli. bence sen biraz takıntı yapmışsın. o kadar kötü olsa emin ol forumlarda kıyamet gibi konu olurdu. ;)

Vee şükürler olsun göğüs için yapan yetkili servis buldum aradm kaput keçesine 400 gögüs için olana 320 lira gibi fiyat aldm bu kabin ve motor arası(gögüs) keçe 2 parçadan olustgunu söylediler, yani savas abi bi sag tarafa bi sol tarafa çok süper oldu şükürler olsun.d.d isçilıkle maliyetin ne kadar oldugunu arayip haber vercekler sonra sipariş vericem kısmetse

2 bin devirden sonra baslıyo ama gögüs malzemem yok inş yaptırcam ama

Geri