astra g izolasyon döşeme yardım lütfen

Çok fena taktım ya. Opelde çalıcak başka malzeme bulamamıs mı, bundan sonra eğer aracimi değrtircek olursam opel olmiyck kesinlikle çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.s 25 bin tl ye aldk mükemmel para gerçekten

Rekord da kullandım Kadett'e. Bir çok Opelin motor kabininde ses yalıtımı yoktur, yalıtımda ağırlık iç kısma verilmiştir.

sany2522x.jpg

Mesela bu resim bizim A kasa Vectra'ya ait. Ön tarafın taban sacının üzerine konan bu yalıtım malzemesi ön camın altına kadar uzanıyor ve çok kaliteli bir malzemeden imal edilmiş.

ön konsolun arkasında yalıtım olması lazım. hiç yok değildir. birde o kadar ses gelmesi anormal.
araç bağırıyomuş gibi bir ses ise eğzost son susturucuya bakın. bizim vectrada yalıtımlı ama son susturucudan dolayı arabanın bağırma sesi komple içeride. birde motor inince arabanın orjinalliği niye bozulsun ama tavsiye etmem. döşemecide komple ön konsolu söktürüp arkasına tabandan bağaja kadar yalıtımı tavsiye ederim. birde kaputta keçe yoksa onu takar gezerdim. zaten 2001 modeli vardı bende eminim aralarında öyle %50 gibi bir fark yoktur. motor devri 3 bin devir civarını geçerkenden motor sesini komple alıyordu içeriye. yani milletin dediğine takılmayın. focusa falan binin birde asıl yalıtımsızlığı onda görün :D

Bence hiç gerek yok arabanı deldirip orasını burasını açtırmaya

Ben sevmem şahsen yine zevkler tartışılmaz ama

En yakın zamanda kaput keçesi taktırıcam inş faydası olur, çok kaliteli bi makina olsa aracımi kullanırken video çekerimde makina yok işte, ya az bisi olsa ses bende sıkıntı yapmam egzosada baktırıcam ama hiç sanmıyorum egzostan olcagını, yalıtım yok işte genç yaşta saçlarım beyazladı arabyı aldıgmdan beri

Abi 2006 model ya yalıtm nasl olmaz çok para verdim kıçı kırık cliolarda bile var kafayı yicem ya.s yol sesi yada lastik sesinden şikayetim yok

Kaput

grnt091p.jpg

Kabin kısmı

grnt096e.jpg

Bu araba 2004 1.4 clup. Biz bir tanıdık aracılığı ile aldık ondan mıdır nedir araçta yok yok :)

Kabine yaptırmaya karar verdik diyelim, sizce motor falan inmeden bu işlemin yapılma ihtimali varmıdır

Kayınpederimin aracındaki malzemeye dikkat edersen malzeme kabinin her yerine bire bir uygulanmamış, yer yer boşluklar var. Bu durum motor tamamen inmeden, gerekirse basit bir kaç yerin sökülmesi ile izolasyon malzemesinin kolayca monte edilebileceğini gösterir.

İnş olur öyle bende bi kaç astrada gördüm her yerinde yok o malzeme sadece yogunluk kaputu açnca sol tarafta yogunlukla klima boruları olan tarafta bitiyo sizn ekledignz fotodaki gibi

Yarın yada öbürgün yetkili servise sorcam bakalm

Geri