astra g izolasyon döşeme yardım lütfen

Astra g lerde bıldigm kadarıyla tam o foto cektigm tarafta malzeme var.Bide bu komple motor inince orjinalliği falan kaçmaz dimi bi sıkıntı olur mu

Kaputun altına yapılan izolasyonun kabinin içine gelen sese bi etkisi yok diye biliyorum, pekı bu gövde motor arası izolasyon motor inmedn olmaz mı

Ses ne kadar çok emilirse başka bölgelere o kadar az yansır. Motor kabini ile gövde arasına uygulanacak en sağlıklı izolasyon uygulaması için motorun inmesi şarttır, diğer türlü çok faydalı bir uygulama olmaz.

Evet anladım nerde yaptırabilirm

Evet anladım nerde yaptırabilirm

Kaput izolasyon keçesi hazır olarak servislerde/parçacılarda var, bir arkadaşının yardımcı olursa kendin de takabilirsin, bir ustadan yardım da isteyebilirsin.

Kaput keçesini yaptırcam ama kabine gelen sese etkisi olmaz demişlerdi,gövde ile motor arasına daha iyi yüzde 50 60 kadar kesiyomuş hayretler içindeyim 2001 astra g lerde var 2006 modelde nasıl olmaz ya

Çok taktım ya, bu operasyon için motoru indirtsem orjinalliği bozulurmu aracn ya yatıyorum kalkıyorum aklımda hep

Kaput keçesini yaptırcam ama kabine gelen sese etkisi olmaz demişlerdi,gövde ile motor arasına daha iyi yüzde 50 60 kadar kesiyomuş hayretler içindeyim 2001 astra g lerde var 2006 modelde nasıl olmaz ya

* Çok iddialı bir rakam, bunu iddia eden kişiyle tanışmak isterdim.
* Ahmet biraz evvel kayınpederimin arabasının muayenesini yaptırıp geldim. Muayene sırasında izolasyon konusu aklıma geldi, senini için kaputu açıp baktım, 2004 model 1.4 HB Clup Astra'nın hem kaputunda hem de motor ile kabin arasında ses yalıtımı var :). Resimlerini çekebilirsem eklerim.

izalasyon

2004 yılından sonra üretilen astra g' ler sanırım çek üretimi ve bunlarda malzemeden çalınmış durumda. Opel aslında her zaman böyle yapıyor araba klasik adını aldıktan sonra j-herşeyinden çalıyorlar.

Bi dünya para verdik yalıtm yok işe bak.s yaptırcm orjınalliği bozulmaz dimi aracn yada motor inince sonra beraberinde sorun üstüne sorun çıkarmaw dimi, ya bi kaportacı motora ellemedn bu iş yapılır dmisti,

Çok fena taktım ya. Opelde çalıcak başka malzeme bulamamıs mı, bundan sonra eğer aracimi değrtircek olursam opel olmiyck kesinlikle çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.s 25 bin tl ye aldk mükemmel para gerçekten

Geri