astra g izolasyon döşeme yardım lütfen

Vee şükürler olsun göğüs için yapan yetkili servis buldum aradm kaput keçesine 400 gögüs için olana 320 lira gibi fiyat aldm bu kabin ve motor arası(gögüs) keçe 2 parçadan olustgunu söylediler, yani savas abi bi sag tarafa bi sol tarafa çok süper oldu şükürler olsun.d.d isçilıkle maliyetin ne kadar oldugunu arayip haber vercekler sonra sipariş vericem kısmetse

1000 tl den fazla eminmisin bu rakamı vermeye, yazık yahu o kadar paraya :confused:

Not: 2012 itibari ile yaş indirimi olmadan yetkili serviste saat başına işçilik 80tl idi, bunun montajı 6-8 saat sürse (oda minimum) yaş indirimi uygulandıktan sonra 500tl işçilik alırlar...

6 7 saat sürceğini düşünmüyorum ama banada öyle geliyo ki işçilik baya alırlar ama olsun napalım değer diye düşünüyorum haber bekliyorum işte yarın ararlar

Ben o kadar çok işçilik alacaklarını sanmıyorum. (Servislerde bir aralar işçilik ücretleri tespit edilirken yapılan tamire göre belirlenmiş olan kat sayılar uygulanıyordu, yani iki kişi ile sökülen şanzumanın katsayısı ile bir kişinin söktüğü far ampulü değişiminin katsayısı aynı değildi. Şimdilerde durum değiştiyse onu bilmiyorum)

Ben o kadar çok işçilik alacaklarını sanmıyorum. (Servislerde bir aralar işçilik ücretleri tespit edilirken yapılan tamire göre belirlenmiş olan kat sayılar uygulanıyordu, yani iki kişi ile sökülen şanzumanın katsayısı ile bir kişinin söktüğü far ampulü değişiminin katsayısı aynı değildi. Şimdilerde durum değiştiyse onu bilmiyorum)

Servise gittiğinizde özel taleple yapılan bu işler için saat ücreti alınır. Buna göre 2012 de 80 TL idi saatlik.

Sizin dediğiniz ise standart sağlanmış işler içindir ve Labour Times olarak geçiyor literatürde. Bende oradan baktım ve işçilik için süre hesapladım zaten, motor izolasyon yenilemesi 3.2 debi olarak çıkmıştı bende ona istinaden 6-8 saat yazdım.

3.2 debi işçilik için örnek olarak hesaplamanız için bir V kayış değişimi için 0.3 debi alınıyor buda yaklaşık 30 dk arası işçilik yapıyor.

Ben İzmir'e geldikten sonra (2007) yetkili servise gitmediğim için son durumları bilmiyorum.

Olsun ya sıkıntıma çözüm bulundu ya çok şükür.d.d

Sonucu merak ediyorum.
Atılan taş, ürkütülen kurbağaya değecek mi bakalım? :)

320 tl gögüs izolasyon keçesi 50 tl de işçilik alırlar dedi haftaya sipariş vericez bkalm, motorun indirilmesiyle alakasi hc yok dedi şak şak takılck dedi 2 parçaymış zaten

ben hala diyorum çok birşey farketmeyecek. astra classic'e bindim daha öncede öyle aman aman motor sesi yoktu.

Bence çok fark edicek, kısmet yapınca görcez bakalım.d.

Geri