Astra F lerde immoblazer varmı?

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 98 gls Astra F lerde immoblizer varmı? mesela kapıyı kitlerken 2. kez kitlediğimizde kapı mandaldan açılmıyor. 2. kilitte immoblizer devreye giriyor falan dendi ama ben pek inanmadım:D bileniniz varmı?

onu bilmiyorum ama bende bastonbilizer var daha garanti gibi:D

kapıyı kilitleyen olay immobilizer değil onun adı neydi bilmiyorum ama immob. kendi anahtarı haricinde anahtar ile motoru çalıştırtmayan sistemin adı
flerde de yok

Ben var diye biliyorum. Opel iki çeit immobilizer kullanmış. 98e kadar olanlara immo1 98den sonrakilere immo2 deniyor.

Şimdi şöyle söyleyim, kontak kısmını bilmiyorum ama, mesela aracın camlarını açık bıraktım. sonra anahtarla normal kitledim. camdan elimi sokup mandalı çekince kapı açıldı.

Ancak kilitledikten sonra bir yarım tur daha sağa çevirince 2. bir kilitleme daha yapıyor ve mandalı çekemiyosun :D acaba bu sırada kontaktada aynı işlem oluyormu? kendi anahtarı olmadan çalışmama falan???

Şimdi şöyle söyleyim, kontak kısmını bilmiyorum ama, mesela aracın camlarını açık bıraktım. sonra anahtarla normal kitledim. camdan elimi sokup mandalı çekince kapı açıldı.

Ancak kilitledikten sonra bir yarım tur daha sağa çevirince 2. bir kilitleme daha yapıyor ve mandalı çekemiyosun :D acaba bu sırada kontaktada aynı işlem oluyormu? kendi anahtarı olmadan çalışmama falan???
o var çift kilit gibi bişi, ama bendeki çalışmıyo :D
kontakta olmaması lazım ama olada bilir

anahtarı söktüm ben bi devre çip falan bişi yoktu üstünde immolarda öyle bişi yokmuydu??

valla bunu bende merak ediyom ama yok bence..

Anahtarı açıp bakmak en iyi çözüm bence. Orda görürsünüz immbiliser çipi varsa sistem var demektir yoksa yoktur. Ama %99 var.

örnek astra g
thechipzz1.jpg

çeşitli sitelerdeki astra f satış ilanlarında immobiliser var diye listelenmiş
http://www.autokmfactory.com/key_center/07112422313191.html

Son düzenleme:
bende immo yok ama anahtarı farklı olan f kasalar var galiba 96 üzeri modeller; onlarda olma ihtimali var; anlamanın yolu yedek anahtarın kaça malolduğunu öğrenmek; ben 10 tl ye yedek yaptırıp alarmın kumandasıyla birleştirdim ancak immo olsaydı bu fiyat 70 tl olurdu; birde immo olursa gösterge panelinde kontağı açınca anahtar sembolü çıkıyor olabilir....

olsa ben bılırdım ama yok gsi de bıle yok :D

Geri