Artik polisten kaçiş yok

Arkadaşlar kimse kimsenin hakkını yemesin. Adamlar ceza yazıyorlar fakat yoldan geçen herkeze yazmıyorlar, Senin bir kusurun varsa emniyet kemeri, film falan filan adam yazıyor cezayı. Sonuçta onunda görevi bu. Sen kemerini tak ve arabanı kurallara göre kullan ve donanımında kurallara göre olsun adam sana ceza yazmıyor ki.
asReG nikli arkadaşta kusura bakmasın ama 3 kere ceza yemişsin araban 2 kere bağlanmış ve hala film olayında ısrar ediyorsun, allah bilir hala da vardır araçında film. Bu yasak birşey yapmayacaksın bunun bir alternatifi yok. Yok sen yinede ben aracımda film isterim diyorsan o zaman da yapacak birşey yok. Adam gelip ceza kestiğinde söylenmeyeceksin.

Ahmet Altınçubuk

Ahmet bey'e aynen katılıyorum. Kanunen yasak olan aksesuarlarda ısrar edip sonrada ceza yedikmi hemen Polisi suçlarız.

memleketimin guzel polisleri. ben kız arkadaşım yanımdayken filmsiz arabayla ya katil olurum, ya o bakışları kabullenir .... olurum. kimse kusura bakmasın, once magandaları eğitsinler. ben polis gorunce camımı , iç ışığımı açarım. daha ne ıstıyorlar. benim guvenliğimi düşünüyorlarsa ben boyle gayet güvendeyim, yoksa 2 aya içerdeyim.

bunların niyeti guvenlikmiş ıvırmış zıvırmış değil. kimse kimseyi kandırmasın. para bunların imanı olmuş. ceza kesen polise prim mantığı nedir ya. boyle bir cehalet olabilirmi. polisin kendini tanrısallaştırdığı, korku düzeni yaratılmış bir toplumda sen bide onlara bu gücü verirsen , kimbilir neler yaşanır vay halimize. hep derdim şu 1 mayıs olaylarında polise taş atan tuğla atan ne zıhnıyetle atar dıye ama yakında bende boy gosterırım onların yanında. boyle düzene karşıyım arkadaş.

Son düzenleme:
şimdi konuyu cok uzun okumadım ama yüzde kaç alıyor???

yüzde 10 filansa iyi direk 2 katını teklif edelim
cashh bak bak filan diye:D:D

haha süper yaa
şaka bi yana bizim rıfat abi köşeyi döndü o zaman
bizim dükkana oturup canı sıkılınca 10 dk 10 tane ceza kesip geliyordu adam milleti yakar bu adam artık:):)

Bizede Tarım il 6.000 kesti adamlar passatla geziyorlar dükkanları

kurallara uyulursa kimse kimseye birşey demiyor,poliste ceza falan yazmıyor kurallara uymak işinize gelmediği için söyleniyorsunuz objektif ve dürüst olalım lütfen.

kurallara uyulursa kimse kimseye birşey demiyor,poliste ceza falan yazmıyor kurallara uymak işinize gelmediği için söyleniyorsunuz objektif ve dürüst olalım lütfen.
Çok doğru, ben en son ne zaman ceza yediğimi unuttum. Elimden geldiğince kurallara uymaya çalışıyorum. En çok ihlal ettiğim kural uzun yolda hız limitini az da olsa aşmak :(. Bu durumda ceza yersem polisi değil de kendimi suçlamam gerekmez mi?

Polisler öyle yada böyle bu ulkeye lazımdır kım ne derse desin arkadaslar , gecenlerde bunla alakalı bır durumg gectı basımdan... 3 arkadas oturuyorduk bır dukkanın onunde sonrada 3muz benım arabaya bınıp baska bır yere gıdıcekdık arkadaslarımın birisi sıvıl polisdi, tam kalkdıgımız sırada 3 tane adam onumuze geldı bırseyler soyledı benım tarafımdakı kapıyı acmak ıstedı o sırada sıvıl polıs olan arkadas kımlıgını cıkartı adamlar bsey olmamıs gıbı devam ettı sonra o kısılerın otogasbcısı oldugunu ogrendık ılerde yunus polıslerıne ıhbar vererek yakalattı onları , yanı ısın kısası rusvet dunyanın bırcok ulkesınde olabılır ama kesınlıkle bu ulkeye polis ŞART

Geri