Artik polisten kaçiş yok

Arkadaşlar kimse kimsenin hakkını yemesin. Adamlar ceza yazıyorlar fakat yoldan geçen herkeze yazmıyorlar, Senin bir kusurun varsa emniyet kemeri, film falan filan adam yazıyor cezayı. Sonuçta onunda görevi bu. Sen kemerini tak ve arabanı kurallara göre kullan ve donanımında kurallara göre olsun adam sana ceza yazmıyor ki.
asReG nikli arkadaşta kusura bakmasın ama 3 kere ceza yemişsin araban 2 kere bağlanmış ve hala film olayında ısrar ediyorsun, allah bilir hala da vardır araçında film. Bu yasak birşey yapmayacaksın bunun bir alternatifi yok. Yok sen yinede ben aracımda film isterim diyorsan o zaman da yapacak birşey yok. Adam gelip ceza kestiğinde söylenmeyeceksin.

Ahmet Altınçubuk

arkadaşlar bugun ilk cezamı yedim hadi hayırlısı cezada emniyet kemeri ...
Senin yediğin ceza sayılmaz. Seni olası bir kaza neticesi fazla hasar olmaman için hayata bağlamışlar, senden de bunun bedelini almışlar :).

maltepe sahil yolundan eve doğru giderken hafta sonu sıkışık trafiğinde yunuslar arkamdan yetişti, yanıma yanaştı bikaç saniye arabanın içine baktı, sonra gazladı gitti, yanımda eşim vardı, dedim bak bunlar arabada sen olmasaydın filmlere ceza yazacaktı, yapma ya nerden anladın falan diye dalga geçti, aradan taş çatlasın 3 km sonra baktım bordo bir megane II yi çekmişler sağa camlar da filmli ;););) gördün mü bak dedim bu defa ben güldüm... ama megane dan çıkan 3-4 tane çocuğun tiplerini görmeniz lazımdı, eskilerin tabiri ile tam "zibidi" tipler, tam serseri avare, saçlar falan bi tarz yapmışlar akıllarınca, belli ki sahil yoluna piyasa yapmaya çıkmışlar, kızlar hava atma derdindeler akıllarınca.. :) genelde polisler arabada bayan olunca durdurmuyor, yada durdurup uyarıp gönderiyor, bir defa da sis farından durdurdu kapatalım sisleri devam edelim dedi gönderdi ;) ben kabullendim ama, filmlerden durdurup ceza yazana kadar böyle kullanmaya devam edicem cezadan sonra öder sökerim artık, bakalım ne zaman olacak o iş... bir de ankara lılar dikkat!!! araç park halinde bile olsa fotoğraf çekip filmli camlara ceza yazmaya başlamışlar ankara da, haberiniz olsun.....

"Bir de Ankara'lılar dikkat!!! araç park halinde bile olsa fotoğraf çekip filmli camlara ceza yazmaya başlamışlar Ankara'da, haberiniz olsun."

Ankara daha ilmi çalışıyor. Ankara'da bu uygulama epeydir mevcut.

"Bir de Ankara'lılar dikkat!!! araç park halinde bile olsa fotoğraf çekip filmli camlara ceza yazmaya başlamışlar Ankara'da, haberiniz olsun."

İstanbul'da da durum ciddi. Aracın plakasından gbt sorgulayıp muayne tarihi geçmiş olanları çekiyorlar.

Yok abi ilmi falan çalıştıkları yok, keyfi çalışıyorlar.
Geçen hafta eşimi işe bırakmak için Kızılay'a girdim, bakanlıklardan meclis parkına doğru devam edeceğim, daralan yola solumdan bir adam öyle bir girdi ki benim kapıdan dalacaktı bana neredeyse. Tüm bu olay sırasında 10 adım önümüzde bir polis bizi seyrediyordu. Aracın sürücüsünü korna ile uyardım "dikkat et tepeme çıkacaksın" manasına, baktım ki polis benim plakayı kesiyor, sonra aldı eline kalemi. Bekliyorum ne zaman pul parası bulup yollayacaklar.

Elin oğlu tepeme çıkacak ona birşey yok, ben korna çaldım diye ceza yiyorum. :mad:

İstanbul'da da durum ciddi. Aracın plakasından gbt sorgulayıp muayne tarihi geçmiş olanları çekiyorlar.

bursada dahada ciddi durum. her gece şehrin işlek caddelerinde olamk üzere 200 tane ekip çevirme yapıyor. film, eksoz, ses, herşeye doğruyolar maşallah. devlete para lazım... satıcak bişey kalmadığından senden benden bi yerden çıkmak zorunda bu para....

bursada dahada ciddi durum. her gece şehrin işlek caddelerinde olamk üzere 200 tane ekip çevirme yapıyor. film, eksoz, ses, herşeye doğruyolar maşallah. devlete para lazım... satıcak bişey kalmadığından senden benden bi yerden çıkmak zorunda bu para....
abartmayı çok seviyoruz ya... ;);)

Fotoğraf makinası ile hatalı parkların tesbitini ilk uygulayan il Ankara'dır. Başkentte bürokrat bol olduğu için ceza makbuzunu alanlar hemen itiraz ediyorlardı. Baktılar itirazlarla baş edemiyorlar teknolojiden faydaldılar.

Geri