Artik polisten kaçiş yok

mesajlarımız silinmiş yine! halbuki çamur atmayalım da dedim. genellemeyelimde dedim. ama istenmiş bir rüşvetten bahsettim diye silindi galiba. neyse

ülkemizde polis ceza kesmeden, nasihat edip gönderirse baba veya kafa adamdır, ceza keserse ........ diye adlandırılır, eline üç beş kuruş verilince de çorbacıdır. Ama suç işleyip cezadan kaçanlar, rüşvet teklif edenler veya verenler bir melek kadar saf ve temizdir. Benden KDV'yi alıp, fiş vermeyenler, o paranın üzerine yatanlar çok mu doğru kişiler acaba. Hep diyoruz ithamlara dikkat diye ama.....

düşüncelerime tercüman olmuşsunuz savaş bey , her kelimesine katılıyorum

rüşvet alan kadar verende o derece şerefsizdir...

ülkemizde polis ceza kesmeden, nasihat edip gönderirse baba veya kafa adamdır, ceza keserse ........ diye adlandırılır, eline üç beş kuruş verilince de çorbacıdır. Ama suç işleyip cezadan kaçanlar, rüşvet teklif edenler veya verenler bir melek kadar saf ve temizdir. Benden KDV'yi alıp, fiş vermeyenler, o paranın üzerine yatanlar çok mu doğru kişiler acaba. Hep diyoruz ithamlara dikkat diye ama.....
:alkis::alkis::alkis:

arkadaşlar bugun ilk cezamı yedim hadi hayırlısı cezada emniyet kemeri ...

emniyet kemeri hayat kurtarıyor güvenlik bakımından takmak lazım

bana da yazmışlar.....

adrese gödermişler ki adamlar yol kenarında 3 dk duraklama (trafik kurallarına göre yol kenarında 5 dk duraklama yapılabilinri-park etmek ile duraklama ayrı şeyler) yaptığım ana yazmış. 3'ünde ceza tazmış 16 sında adrese ceza makbuzu geldi. yasal 7 günlük itiraz olayı geçmiş oluyor.

önüm arakam park edilmiş araçlarla dolu. ben arada durakladım. Ben zaten tam hareket ediyordum. "aracı çekin" dedi. hemen gittim zaten. ..... polis arkamdan ceza yazmış. levhalarca yasaklanmış yolda park etmek cezasından 62 tl.

ödememem lazım aslında. o ceza haksız yazıldıysa yazanın yedi ceddinden cıksın o para....
değil se benden 62 TL çıkacak nasıl olsa..

Son düzenleme:
hata yapan hangi kurum olursa olsun eleştirilmeli
kendimizin bir hatası varsa kendimizide eleştirmeliyiz bence

Zaten her paraya sıkıştıklarında zevkine keyfe keder ceza kesiyorlardı şimdi iyice artar. Adamların umrunda değil Veriyorlar ellerine onlarca makbuzu akşama kadar bitecek bunlar. E ne oldu poliste gelene gecene ceza yazıor Maksat elindeki makbuzlar bitsin, şimdi daha cok para prim alayım diye daha cok ceza keserler akşamda evine gider gönül rhatlığıyla yatar. Bir ayda cam filminden 5 kez cevrldm 3 kere ceza yedim 2 kere parka cekildim. İnsanlarda vicdan yok. Gercekten görevini yapmaya calışan birine asla rastlamadım. Çünki beni ceza yazmak için çevirdiğinde yanımızdan full modifiye araçlar geçiyor. adam abartı egzosla yardıra yardıra gidiyor. Şans işi tamamen benden önce o girseydi cevirmeye bu kezde ben çevrilmeden yoluma gidicektim. Bu iş ya tam yapılsın adam gibi Yada bir esneklik sağlansın bağzı konularda

hata yapan hangi kurum olursa olsun eleştirilmeli
kendimizin bir hatası varsa kendimizide eleştirmeliyiz bence

Eğer haklı olsaydı pls o anda bana cezayı yazar, makbuzu tutuştururdu. Benim itiraz etme hakkımı elimden almış oldu. Tamamen kişisel bir hata olduğunu söylüyorum. Bir pls'in suçlu ile suçsuzu ayırt etmede başarılı olmadığına daha öncede şahit oldum. Belki de haksız olduğunu kendiside bildiği için arkamdan cezayı göndermiş. Hakkında iyi dileklerimi sunmuyorum:)

Yine de polis demek güven demek.. Eksikliğini göstermesin.

Son düzenleme:
Geri