Arka tampon boyama maliyeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence fiyatı iyi ama pekala düşük fiyata da yapabilirler tabi kaliteli bir işçilik olurmu bilemem...

Arkadaslar merhaba,
bende boya konusunda sunu duymustum; plastik yuzeyler icin ayri, metal yuzeyler icin ayri boya varmis. Eger metal boyasini plestik zemine kullanirlarsa boya kisa surede dokuluyormus. Sanirim bu dokulmeler ondan kaynakli gibi...

boya konusu hassas bi konu ucuza kaçmamak lazım çoğu yerde tutturamıyorlar araba güneşe çıktımı bariz belli oluyo

Bursada iyi bi usta bilen var mi

Gecenlerde ufak bır taşa dokundum arka tamponun sol tarafında 3 parmak buyuklugunde boya döküldü hafıf ıcerı göçme oldu ,, kaskodan yaptırılıyormu yoksa kendımmı yaptırmam gerekıyor ?

evet plastık aksamla metal aksamın boyaları arasında tonlamada bıle fark olabılıyor.benım aracımdakı cızıklerden dolayı manısa autokıngde boya ıslemı yapıldı.hazır gırmısken ufak tefek yerlerını de duzelttıreyım dedım kaskodan.arka tampon boyandı.ama boyatmadan once kavgamı pesınen yaptım ben :) ton farkı olursa bastan boyarsınız haberınız olsun dedım.bu arada konuyu acan arkadasın kaskosu varmı bılmıyorum ama tampon degısıklıgı hakkınız olabılır hasarszlık bozlmadan

Gecenlerde ufak bır taşa dokundum arka tamponun sol tarafında 3 parmak buyuklugunde boya döküldü hafıf ıcerı göçme oldu ,, kaskodan yaptırılıyormu yoksa kendımmı yaptırmam gerekıyor ?
kaskodan yaptırabılırsın.kaskona gore mını onarım hızmetınden faydalanıp hasarsızlıgını bozmadan yaptırabılırsın

ist'da fix fiyat herkes 100 lira çekiyor.

6-7 ay önce ben de sormuştum, 100 ytl demişti Sanayi mahallesindeki ACL servis.

Geri