Arka tampon boyama maliyeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tuluhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim corsa nın arka tamponda boyası döküldü bende boyatsammı die düşünüyorum..geçen maslak sanayide fiyat aldım 100 ytl dediler..çok gibi geldi...sizce nekadara malolması uygundur acaba?

tampondakı boya orjınalmıydı?

valla bilmemicem döküldüğüne göre diğil galibA...ikinci el aldığım bir araba 2 sene evvel

aslında bende ön tampona boya attırmak istiorum taş izleri cok belirgin halde cok kötü duruyor tampon boyatmanın maliyeti ne kadardır boyatan veya bilen varmı arkadaşlar

malıyetını bılemeyecem ama orjınal boya harıcındekı boyaları sagolsunlar yıkamacılar halledıyor.
adamlar sıneklerı adeta taazıkle kaldırıyor mubarek bu cam degılkı tazık basıyorsun fırcalamaya erınıyor arkadaş. ön arka farketmıyor basıyorlar tazzıklı suyu.
ben her seferınde uyarırım yakından tutma dıye

bencede haklısın...ben ilk aldığımda boyada bir sorun yoktu sonradan yıkamacıdan çıktıığndas döküldüğünü gördüm...peki 100 ytl sizce uygunmudur acaba ...

arkadaşlar paradan kaçmayın biraz kaliteli boya kullandırın tam emin değilim ama ojinal boya gibi boya atarım diyen vardı 150 ytl ye

100 YTL çok belki istanbul'da öyledir. Adapazarında 50 YTL ye bopyatabilirsiniz.

evet arkadaşlar daha önceden yaptırmış olan veya fiyat konusunda bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa seviniriz...

Yeni ön tampon yeni ön çamurluk 2 ayna kapağını 240 ytlye boyattım geçen hafta.
Geçen yıl arka çamurluğu 120-150 ylt gibi bir fiyata boyamışlardı. Arkanın fiyatı çok tutmuş gibi duruyor ama macunlamak gerekmişti.
Renk malum.

Son düzenleme:
Geri