güle güle kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suni deri terleme yapar keşke gerçek deri kullansaydınız keşke.. hemde tüm bu işlemlerim 1000 ytl olcağını düşünürsek suni derinin kalitesinin baya düşük olduğu belli... keşke koltuklarda gerçek deri kullansaydınız.. evet gerçek deri kokar doğrudur ama koku asla rahatsız etmez... tüm deri koltuklu araçlarda bir koku vardır... hem gerçek derinin ömrü daha uzundur ondan dolayı daha pahalıdır... hem de daha rahat temizlenir... gerçek deri hava alır suni deri hava almaz... suni deri esneme yapar gerçek deri yapmaz...Arkadaşlar tam iki gün aracım oto dizayncıdaydı az önce eve getirdim içi komple deri koltuk yapıldı, direksiyon vites topuzu yan kapılar ve tavana deri döşendi. Ön göğüse maun kaplama yapıldı. Malzeme olarak orjinal deri kullanmalarını söyledim usta suni deri yapalım orjinali koku yapar deyince bende okeyledim. Arkadaşlar dizaynı çok pahalı yapıyorlar benimkisi dost işi oldu tamamını 1000 ytl ye hallettirdim ama arabanın içi çok güzel oldu.
-Aracımın Rengi Yıldız Mavi
-Koltukların yanları siyah ortası mavi yapıldı
-Kapıların üst döşemesi siyah alt kısmı mavi oldu
-Tavan krem rengi deri yapıldı
-Direksiyon çoğunluk siyah deri kaplandı birazıda mavi deri
-Vites topuzu mavi deri ile kaplandı
-Ön göğüse maun kaplama yapıldı.
gerçekten güzel iş çıkartmışlar.. yalnız ivedilikle bir jant bu arabaya; kapakla bir yere kadar![]()
suni deri terleme yapar keşke gerçek deri kullansaydınız keşke.. hemde tüm bu işlemlerim 1000 ytl olcağını düşünürsek suni derinin kalitesinin baya düşük olduğu belli... keşke koltuklarda gerçek deri kullansaydınız.. evet gerçek deri kokar doğrudur ama koku asla rahatsız etmez... tüm deri koltuklu araçlarda bir koku vardır... hem gerçek derinin ömrü daha uzundur ondan dolayı daha pahalıdır... hem de daha rahat temizlenir... gerçek deri hava alır suni deri hava almaz... suni deri esneme yapar gerçek deri yapmaz...
hayırlısı olsun... dost acı söyler derler ama sizinki pek söylememiş... şöyle söyliyim fiyat normal bir fiyat sonuçta suni deri...