Arbamın İçini Yeniden Dizayn Ettirdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fotosuz olmaz foto koy :)

hayırlı olsun ama bu kadar pro bi çalışmada bence tavan ve koltukların orta kısmı alcantra olmalıydı

alcantra kumas deriden daha kalitei ver terletmez o bakımdan :)

yazın biraz sıkıntı adana sıcagında sizi bekliyor olabilir

muayene de kıllık yapmazlar inşallah:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hayırlı olsun arkadaşım Allah tadını aldırsın...

Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle.yanlız gerçek deri neden koku yapsınki onu anlayamadım merak ettim doğrusu!!!birde resim koyarsan çok güzel olur merakta bırakma bizi:) tekrar hayırlı olsun....

Bende orjinal deri olsun istiyodum, ustaya orjinal deri olsun derken adam lafı ağzımda bıraktı bu memlekette orjinal deriyi önermiyoruz yazın Adana çok sıcak doğal olarakta orjinal deri koku yapar ve çok yakar dedi bende nasıl diyorsan öyle olsun dedim. Arabayı eve getirdiğimde hava kararmıştı resim çekemedim. İnşallah yarın çekip ekleyecem arkadaşlar.

hayırlı olsun fotoları beklioruz

muayene de kıllık yapmazlar inşallah:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hayırlı olsun arkadaşım Allah tadını aldırsın...
Muayenede görüşü etkileyecek ve yürüyen aksama bakarlar sıkıntı olacağını sanmam.Hayırlı olsun kazasız belasız kullan......

Son düzenleme:
hayırlı olsun, fotoları gördükten sonra yorumda bulunacağım

haırlı olsun güley güley kullan

Muayenede görüşü etkileyecek ve yürüyen aksama bakarlar sıkıntı olacağını sanmam.Hayırlı olsun kazasız belasız kullan......
espri olsun diye dedim abi :D çok kıllıyorlar ya artık yok şöle yok böle diye yakında 'sen niye sakal traşı olmadan geldin arkadaşım yaz :hafif kusur! ' deyecekler:D:D:D:D:D

resimleri beklıyoruz

Geri