araçlarımızın bagaj düzeni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isobln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok yaw ne kızacaklar bunca zaman köy yerlerinde eşekleri toplar idiler neymiş efendim hayvanat bahçesinde hayvanlar için topluyorlarmış :D he ya yedik...... hehe

yedik tabi abi yemedikmi :) :rakir:

Eskiden Kayseri'ye gelen öğrenci abi ablalarımız durumun farkında varmazlardı bi güzel sucuktu pastırmaydı götürürlerdi..
Ortalıkta hiç eşek-at arabası olmadığını farketmeleri bikaç ay alırdı gariplerin :D:D:D

lütfen konumuza dönelim, yoksa konu başka yerlere doğru gidecek :)

Yaw elimde değil ille de konuyu kaynatacağım ya :D üye arkadaşları da yoldan çıkarıyorum kendime hakim olamıyorum :D Caner niredesin :D

geldim abiii :D

konu kişneyen sucuğa kadar gelmiş eyvah eyvah :D

Yaw elimde değil ille de konuyu kaynatacağım ya :D üye arkadaşları da yoldan çıkarıyorum kendime hakim olamıyorum :D Caner niredesin :D

estağfirullah abi olurmu öyle şey, iki gülüyoruz işte :)

herhalde en düzenli bagaj benimkidir.

CDX'i satmadan önce bagajı açtığınızda bir tane fırça ve LPG deposundan başka birşey göremezdiniz. gizli bölümde ise 1lt antifriz ve su bulunurdu. 307'de ise yine aynı fırça var ve bölme gizli olmadığı için birde 1 lt'lik antifriz var. unutmadan birde aracın orjinal trafik seti var. oralarda bir yerde duruyor işte.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nuz-52000-km-de-otomatik-307-112554134/detay/

Bahadır emmi n oldu pejocan ilana düşmüş ??

Bahadır emmi n oldu pejocan ilana düşmüş ??

bizde genetik yaavvv bu durum. araç yenide olsa eskide olsa farketmez. hemen satılığa çıkar :kop: bu arada aracımdan acayip memnunum. geçenlerde cdx ile yüksek süratlerde girdiğim bir viraja 307 ile birazcık daha süratli girdim. bana mısın demedi. tabi araç daha kısa olunca arka refüje değecek mi değmeyecek mi kaygısı olmuyor :kop:

Geri