16 Mar 2013 #51 954fireblade Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 4,796 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 dudum biz kaseyi nası güneşe verdik,yanlız merthan abinin kaseden bayağı duman buhar karışık çıkıyordu
dudum biz kaseyi nası güneşe verdik,yanlız merthan abinin kaseden bayağı duman buhar karışık çıkıyordu
21 Mar 2013 #52 M meminaraz Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 18 Mar 2013 Mesajlar 103 Tepkime puanı 1 Puanları 18 ASTRAloji' Alıntı: çağrı çok özendim bagajına.Benim bagajda ne ararsan var.zaten yarısını subwoofer kapatıyor.defterler cam suları bişiler bişiler yarın hepsini çöpe atcam gaza geldim Genişletmek için tıkla ... Sakın diyim yada en azından atarken haber ver de sub la anfiyi aliim
ASTRAloji' Alıntı: çağrı çok özendim bagajına.Benim bagajda ne ararsan var.zaten yarısını subwoofer kapatıyor.defterler cam suları bişiler bişiler yarın hepsini çöpe atcam gaza geldim Genişletmek için tıkla ... Sakın diyim yada en azından atarken haber ver de sub la anfiyi aliim