aracımın kaputundan duman yükseliyor yardım

Riotable

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba

aracım ; 2008 1.6 opel astra h kasa

soruna gelirsek yolda giderken aracımın kaputundan duman çıktığını farkettim ve aracımı sağa çekip kaputu açıp baktım motorda biraz yağ akıntısı vardı ve büyük ihtimal duman oradan çıkıyor ve orada siyah bir kapak gibi birşey var o biraz yağa bulanmış gibi bende fotoğrafını çektim ve ekliyorum

Problem nedir ?
Ne kadar masraf çıkar ?
Ayrıca aracımda giderken yağ lambası vs yanmıyor

yağ konusunu bilmiyorumda lpg montajını yapan adam ya ileri derecede miyoptu yada kafadan rahatsız... lpgnin filtresinin manifoldun üzerinde ne işi var Allah aşkına başka yermi bulamamış... ben tüvtürk görevlisi olsam onay vermezdim. bu arada sözlerimi yanlış anlamayın.montajcıya kızdım şuan.tehlikeli iş yapmış hemde gereksiz yere.
anladığım kadarıyla yağ filtrenizin ordan yağ kaçırıyor.contasında yani oringinde sorun olabilir.

Kısa zaman içinde yağ değişimi yaptınız mı?kaçak, arkadaşında dediği gibi yağ filitresinin ordan geliyor gibi. Yağ değişiminde ya kapağı güzel takmadilar ya takarken diş sıyırdı kaçırma yapıyor yada kapağı sıkmayı unuttular. Kaçan yağ sıcak motor bloguna geldiğinde dumanla birazda koku yapar. Aracinizin yağını kontrol edin aşırı eksiltme varsa biran önce ustaniza gidin.

Yağ belirli koşullar oluşursa alev de alabilir, bilginize

Yağ filtresi gevsemistir iyi sıkmamıslar sanirim cok da sikmamak lazim tabi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ya yağ filitresi yada üst kulpütör kapağı,manifolt egsoz üzeri damlayan yağ duman çıkarır

Geri