Aracı teslim alırken bayilerin tutumu

galeboris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astramı dün akşam üzeri aldım Hatta ilk fotoğraflarınıda yükledim.
Aracı teslim alırken başımdan geçeni olayı yeni araç alacaklara faydalı olması için paylaşmak istiyorum.
Bayiye gittiğimizde ilk önce kasko işini hallettik bu arada aracın hazırlanıp yukarı çıkarılacağı söylendi
Aracın yanına gittiğimizde Showroomdaki kadar olmasada yeni temiz boya koruması yapılmış ışıl ışıl araç beklerken gördüğümle şok oldum
Araç bırak boya koruması yapılmış olmayı bariz en az iki aydır otoparkta yatmış olmanın verdiği toz ve pislik izleri taşıyordu
Herkezde olabileceği gibi moralim bozuldu ve böyle araç teslim etmeyi kendilerine nasıl yakıştırdıklarını sorduğumda hep böyle teslim ettiklerini söylediler
Aracın bırak boya koruması yapılmayı doğru düzgün yıkanmamış olduğunu söylediğimde Aracın boya koruması yapıldığını iddia ettiler.
Vaat ettiklerini vermemelerinin bir sorun olduğunu ama dahada kötüsü insanın gözünün içine bakarak yalan söyleyerek saf yerine konmasının daha vahim olduğunu söyleyip aracı böyle teslim almıyacağımı belirtmem ve satış müdürüne, opel merkeze şikayette bulunacağımı belirtmem sonrası
Aracın fabrikadan koruma amacı ile birçeşit özel balmumu kaplamayla geldiğini stokta yani otoparkta öyle beklediğini tozun ve kirin ondan kaynaklandığı teslim etmeden önce sadece özel bir solüsyonla(boya koruma diye kastettikleri bu) yıkayarak bu balmumunu çıkararak (onuda becerememişler gerçi) teslim ettiklerini söylemek zorunda kaldılar
Aracımı tekrar içeri alıp boya koruması yapıp teslim edeceklerini bbeni ikna ettiler
Bende uygulamayı görmek istediğimi artık güvenimi sartstıklarını söyliyerek aracın başında bekledim
Sonunda aracı teslim aldık ama bu gerginlikten arada gözümüzden kaçmış orjinal halı paspasın yanında verecekleri orjinal kauçuk paspas yerine sıradan paspas koymuşlar
Opel aracı satarken dünya şirketi global sonra kasaba dükkanı sanki

Ynt: Aracı teslim alırken bayilerin tutumu

Hangi bayii acaba.

Bu kadar yüzsüzlüğe pes doğrusu. Bülent Bey'in de dediği gibi bayi ismini de yazın lütfen. Böylelerine karşı en azından tüketiciler olarak biz kendi aramızda bir bilinç oluşturalım. Yaptıklarından utanmıyorlarsa bile belki olası sonuçlarından çekinirler de bundan sonra böyle işlere girmezler.

galeboris link' Alıntı:
Opel aracı satarken dünya şirketi global sonra kasaba dükkanı sanki
geçmiş olsun
Araç alırken bayileri araştırmak önemli çünkü bir bayi diğerini tutmayabiliyor
Türkiye'de belli başlı ilgili ve gerçekten müşterisine önem veren bayiler var, zaten bunun için sitemizin
bayiler bölümünde anketler ve yorumları bulabilirsiniz
Ben aracımı almadan önce hiç görmedim tamamen telefonla satış ve işlemleri yaptırdım
Aracımı tertemiz tüm korumaları yapılmış ve talep etmeme rağmen sitede geçen küllük dahil hepsini hediye aldım
O yüzden fiyat araştırması yaparken aslında bayi araştırması da yapmak önemli
Size yapılan gerçekten hoş olmamış..

Biraz yüzsüz ve yüzsüzlükte ısrar edenine denk gelmişsiniz açıkçası. Ama bulmayı umdukları koyunvari alıcı olmamanız çok iyi olmuş. Bizim ülkede hakkını savunmayana da akkını teslim edenler az olduğu için aracı teslim alırken azami dikkat göstermek gerekiyor. Tabii işini iyi yapan ve müşterisine kıymet veren satıcıları tenzih ediyorum.

Yüzsüzlükte son nokta en azından yıkadık ama henüz korumayı yapmadık deselermiş bari, bayi ismini bende merak etmekteyim.

Bende aracımı aldıktan sonra cyclone faturası için 3 ay peşlerinde koşmuştum, en son satış müdürüne zar zor ulaştım ve o sayede gönderdiler.

Bence bu olayı gene de Opel Türkiye ye bildirmelisiniz.Sonuçta kötü niyet sözkonusu ve sizi kandırmaya çalışmışlar.

Bu bayinin uyarılması lazım.

Tamkan link' Alıntı:
Yüzsüzlükte son nokta en azından yıkadık ama henüz korumayı yapmadık deselermiş bari, bayi ismini bende merak etmekteyim.
Bende aynen böyle düşündüğüm için kendimi kötü hissettim.
Arabayı Erdemirden aldım.Bu birazda işgüzar çalışanların serviste çalışan teknik elemanların problemi.
Kolaya kaçmak istiyorlar kendilerini zora sokmak istemiyorlar aynen yerse demek gibi.
Allahtan daha sonra satış müdürü ilgilendi
ama onada çalışanlarının onları zor durumda bıraktığını mahcup ettiklerini bunun yakışık almadığını söylemekten geri durmadım.
Ve özellikle Opelin satış sonrası anketi olduğunu bildiğimi ve beni çağırıp çağırmıyacaklarını sordum.
Gelecekmisiniz diye sordular elbette geleceğimi söyledim.

Erdemir'den birçok kişi memnun değildi, forumda birçok problem okuduğumu hatırlıyorum
bu servis ile

Geri