ampül secimi yardım?!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vectrali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Osram kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim philipsden iyi olduğu kesin hemde fiyat farkı var

vaz geçmene sevindim ama sende benim gibi yapabilirsin yazın diamond vision kışın orj osramlar :)

Ben GT HİD xenon taktırdım geçen hafta.Mercek yok farlarda o yüzden far ayarımı 1. kademeye indirdim.Karşımdan gelen kimse sellektör yapmadı.Beyaz ampul tavsiye etmem.MTEC ve NARVA kullandım ama xenon mükemmel.

Ben GT HİD xenon taktırdım geçen hafta.Mercek yok farlarda o yüzden far ayarımı 1. kademeye indirdim.Karşımdan gelen kimse sellektör yapmadı.Beyaz ampul tavsiye etmem.MTEC ve NARVA kullandım ama xenon mükemmel.

xenon işi tamamen duygusal narvanın çifti 30 lira xenon 150 den başlıyor.

Xenon taktığın zaman mercekli farda alacaksın sislerede takacaksınki bişeye benzesin nerden baksan 450-500 tl lik iş o yüzden birazda bütçe meselesi.

xenon işi tamamen duygusal narvanın çifti 30 lira xenon 150 den başlıyor.

Xenon taktığın zaman mercekli farda alacaksın sislerede takacaksınki bişeye benzesin nerden baksan 450-500 tl lik iş o yüzden birazda bütçe meselesi.
Maliyet konusunda haklısın.Sisler orjinal duruyo ama onlara beyaz halojen takmayı düşünüyorum.Daha güzel olur gibi gelyor bana.

Geri