Amfimi Sattım Yeni amfi önerileriniz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnjoY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnjoY34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
pioneer marka 4 çıkışlı amfimi goko adlı arkadaşımza satmış bulunmaktayım. bende kendime daha kaliteli ve güzel bi şeyler arıyorum. önerilerinizi bekliyorum. yorumlar için şimdiden teşekkürler :)

Ne yani amfi kötümüydü :eek: :D Şaka yapıyorum zira ben 2 tane pioneer oval ve bir tane 1000 lik subwoofer bağlayacağım için beni tatmin edecektir.Bu arada parayı yolladım.Güle güle harcayın...

Son düzenleme:
pioneer marka 4 çıkışlı amfimi goko adlı arkadaşımza satmış bulunmaktayım. bende kendime daha kaliteli ve güzel bi şeyler arıyorum. önerilerinizi bekliyorum. yorumlar için şimdiden teşekkürler :)

bende kickerin en düşük seri amfisi var 1 tk kompenet 1 takım oval bide bas bağlı. cok güzel calıo ama yetmiyo daha güçlü bi amfi gerekiyo:( sana tavsiyem kickerin üst seri amfileri var onlara bak yada audioson olabilir xetec
in üst serileri....

Oto amplifikatörlerinde Audison'u tek geçerim. Aracımda iki tane var ve çok memnunum.

Gerçi DLS'in Ultimate serileri de çok iyiymiş diye duyuyorum. Bunun dışında bir de Helix marka anfiler baya iyi.

midlerimi bağlıyacaksınız basmı yoksa hepsinimi ?

usta bende boschmaan marka vardı super bı anfı sattım jbl aldım pısman oldum hakkatten beklenmeyen bı performansı var bence..

jbl gto 5355 :d

Geri