Bu siteden bende alış veriş yapıyorum kendim ve dostlarım için,gates v kayışını ben öneririm 3-4 yıl önce takım sorun çıkarmadı şimdiye kadar,continental'de olur hatta orjinal Gm daha iyi olur alırken çap ölçülerine dikkat edin 6PK1903 yazıyorya sizin resimde bu ölçüsüdür.Triger ve devirdaim GM olanları tercih ettim sürekli fakat gelen kayışın tarihine dikkat etmedim doğrusu,lastiklerdeki dot numarası gibi yada benzeri şekilde mutlaka yazıyordur tr,ger yada ambalajın üstünde,aldığım yağ vs gibi kimyasalların kutularını kontrol ediyorum her seferinde hep aldığım yılın tarihleri vardı ayrıca triger işçiliği için 100-150 TL işçilik bence uygun fakat ücretinden çok daha önceden sizinki gibi vectrada bu işi tecrübe etmiş usta tercih edin bence başınızın ağrımaması için.
Düzeltme;
bu arada benimen son soktüğüm trigerin resimlerini ekledim belki yardımı olur tarih okuma ile ilgili,kutusunda kodlanmış harf ve rakamlar,barkod vs var fakat tarih bilgisini çıkaramadım ama trigerin kendi üzerinde sanırım J harfinden sonra yazanlar kayışın üretim tarihidir.