Ambulansa Nasil Yol Verilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arsivci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arsivci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Çok önemli arkadaşlar;
Bizde o ambulans içindeki sedyeye, "geç yapılmış bir fren mesafesinde" yaşamıyormuyuz?

Yazı linktedir.

http://img145.imageshack.us/my.php?image=untitledra4.png

duyarlılık çok önemli unutmayın içindeki yakınımız olabilir. can kurtarmak beklemez...

zannetmiyorum bunu bilenlerin olduğunu ama ben eğer sağdaysam dururum.Soldaysamda birşekilde sağa girer yawaşlarım arkamdaki de yawaşlasın diye

önünde eskortluk yaparaktan hem yolu acarım hem kaçarım:kop::kop::kop:

LND' Alıntı:
önünde eskortluk yaparaktan hem yolu acarım hem kaçarım:kop::kop::kop:

yapmazsın sen:)
sirenin mi var ki yolu açacan kardaş..

bu konuyu açman çok iyi olmuş, çünü maalesef pek çok sürücü ne yapması gerektigini bilmiyor.LND arkadasımın espri yaptıgını düsünüyorum, çünkü bunu yapan o kadar çok kişi var ki?? ambulansın onunde hızlanmak...çok yanlış.Birde Ambulans geçince arkasına takılmaya çalışan uyanık tipler var, onlar ise hepten vahim.Ama ne ehliyet kursunda ne de herhangi yazılı/sesli/goruntulu medya da bu konudan bahseden görmemiştim.konuyu bu şekilde açman çok isabetli olmuş :alkis: :alkis: :alkis: :good:

:pon:
pzeronero' Alıntı:
bu konuyu açman çok iyi olmuş, çünü maalesef pek çok sürücü ne yapması gerektigini bilmiyor.LND arkadasımın espri yaptıgını düsünüyorum, çünkü bunu yapan o kadar çok kişi var ki?? ambulansın onunde hızlanmak...çok yanlış.Birde Ambulans geçince arkasına takılmaya çalışan uyanık tipler var, onlar ise hepten vahim.Ama ne ehliyet kursunda ne de herhangi yazılı/sesli/goruntulu medya da bu konudan bahseden görmemiştim.konuyu bu şekilde açman çok isabetli olmuş :alkis: :alkis: :alkis: :good:
:pon:

ambulans çalışanlarının HAYAT YOLU diye tabir ettikleri bir deyim vardır.bu o an için en uygun olan yoldur.Eğer orta şeritteyseniz sağınızdaki araca,en soldaysanız en sola yaklaşın.Açılan yol ambulans için yeterli olacaktır.Asla arkasından gitmeye kalkışmayın.Kaza riski çok yüksektir ve ambulansa çarparsanız normal araçtan fazla hasar alırsınız.Çünkü tüm ambulansların tampon yada arka kısımları bu tip çarpmalar çok yüksek olduğu için ekstra güçlendirilmiştir.

HAYAT YOLUNU AÇIK TUTUN.

arsivci' Alıntı:
yapmazsın sen:)
sirenin mi var ki yolu açacan kardaş..

:):)korna ne güne duruyo:kop:

şaka bir yana tabiiki böyle şeyler yapılmaması gereken hareketler bu hareketleri yapanları opelim.net ailesi olarak esefle kınıyoruz:pon::pon:

Geri