Alman Tankı ; BERTONE 2.0 turbo

S40'lar evet öyle biraz garip bir araba anlattığın motor d2 ise hiçbir türlü gitmiyor ama yanlışın var şuanda Volvo hala Ford'un çatısı altında hala 1.6 D2 , 2.0 D3 , T3 ve T4 motorları dahi Ford'un ürünleri fakat yavaş yavaş kendini toparlamaya başladı. Yanlız geçen gün showroom'a gidip S60 ı inceledim çok harika yapmışlar harbiden.

doğukan iddia ediyorsun hala :D 99 yılında ford almıştı volvo'yu. bizde 2005 s40 var focus motorlu. 2010 yılıydı sanırım çinli geely aldı volvoyu.
d2 motolu değil bizdeki makyajsız kasa 1.6 100 bg focus motorlu s40 :D

araç şahane maşallah nazar değmesin tam gazlamalık :D

doğukan iddia ediyorsun hala :D 99 yılında ford almıştı volvo'yu. bizde 2005 s40 var focus motorlu. 2010 yılıydı sanırım çinli geely aldı volvoyu.
d2 motolu değil bizdeki makyajsız kasa 1.6 100 bg focus motorlu s40 :D

Şimdi wiki'den baktım haklısın :) Birde o 100 beygirlik focus motorlusunu bilmiyorum ama d2 olarak geçen dizel motoru hiç çekmiyor o arabayı halada S60 ve V40'ında o motor kullanıyor ve çekmiyor.

Maşallah çok güzel.
Kazasız belasız...

maşallah.Sitemizinde sponsoru olan Opel garage a bekleriz tanışmaya.Gelin cumartesi bi çayımızı için :)

Öncelikle iyi dileklerde bulunan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum ....

Araçta şuan mevcut olanlari yaziyorum (226 hp nereden cikti diyen arkadaşlar için ) ; stage 1 yazilim + katalizorden itibaren komple 6mm boru devaminda remus egzoz + spor hava filtresi+ bosch iridium buji + turbo kisa boru uygulamasi...

Alman tanki konusuna gelirsek ; astra bertoneye binmişligi olan arkadaşlar ne demek istediğimi kolayca kavrayacak tir. Normal astra -g- ile uzaktan yakinadan alakasi olmayan bir araçtir aslinda . görünüm olarak astra -g- ama donanim olarak o yillarda opelin ürettiği ve tank tanimalamasini hakeden nadir arabalardandir. Sadece bertone turbo da kullanilan "DSA (Dynamic-Safety) " ŞASİ ve standart donanimlari saymaya gerek yok.... Tank diye bol keseden atma dik yani :-)

Neyse herkeze iyi forumlar kazasiz belasiz sürüşler...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:53 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:51 ----------

maşallah.Sitemizinde sponsoru olan Opel garage a bekleriz tanışmaya.Gelin cumartesi bi çayımızı için :)

İnsallah ... Gelmek isterim

Renk harika,kazasız belasız sürüşler inşallah

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Maşallah hemşerim astra yakıyor... Balıkesir'in neresindesin? Ne işle meşgulsün?

Allah kaza bela vermesin Maşallah Maşallah çok güzel

Geri