cyclone navigasyon var bi yerde durduk cd den 1.5 saat müzik dinledik ayrıca park lambaları yanıyordu. akünün bitmesi normal mi aracı takviye ile çalıştırmak zorunda kaldım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normaldir 1.5 saat iyi bile dayanmis.askindefansi link' Alıntı:cyclone navigasyon var bi yerde durduk cd den 1.5 saat müzik dinledik ayrıca park lambaları yanıyordu. akünün bitmesi normal mi aracı takviye ile çalıştırmak zorunda kaldım?
Sifir aküde olsa biter.askindefansi link' Alıntı:anladım sorun aküde değil o zaman
BÜLENT link' Alıntı:Normaldir 1.5 saat iyi bile dayanmis.
Bu tip cihazlar arac calismadigi zaman akü'yü cok yiyor.
Tavsiyem arac calismadan kullanmayin
Yada yarim kontak yapmadan yani cihazin isiklari yanmadanda radyo dinliyebilirsiniz.
BÜLENT link' Alıntı:Tavsiyem arac calismadan kullanmayin
Yada yarim kontak yapmadan yani cihazin isiklari yanmadanda radyo dinliyebilirsiniz.
BÜLENT link' Alıntı:Zaten cihaz acik bile olsa yarim saat sonra arac kapatiyordu.
Yarim kontaktayken degil hakan. Anahtar cekili vaziyette radyo dinlersen.ozgun88 link' Alıntı:aküye gözü gibi bakmam gereken bir iklimde yaşadığımdan bende illaki dinlemek istersem yarım kontak yapmadan ışıkları kapalıyken dinliyorum
abi hiç denemedim ve ilk defa duyduğum için sormak istedim abi. 30dk açık kalınca ışıkları kendimi kapatıyor cyclone yarım kontaktayken? durumu biraz açar mısın?
BÜLENT link' Alıntı:Yarim kontaktayken degil hakan. Anahtar cekili vaziyette radyo dinlersen.