97 Vectra 1.6 16v kullanıcıları!

LAZRAİL61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 1.6 vectranın performansı ve yakıtı konusunda neler söyleyebilirsiniz?Bende 98 astra var da bir yerde vectra buldum tanıdıkta.bu araçla değiştirme yönünde kararsızım.sanırım performansı ii olmaz.çünkü benim astra ile aynı motora sahip.görüş ve önerilerinizi bekliyorum.:)

Walla İlker abi performans yerine konfor istiyorsan bence al derim lakin benim araç bastınmı gitcek diyosan 2.0 bi vectra alman gerek:) ama bence konfor daha önemli:) bide vectrada temizse kaçırma derim;) tabi F kasadan vazgeçebilirsen;)

170000km de

Walla İlker abi performans yerine konfor istiyorsan bence al derim lakin benim araç bastınmı gitcek diyosan 2.0 bi vectra alman gerek:) ama bence konfor daha önemli:) bide vectrada temizse kaçırma derim;) tabi F kasadan vazgeçebilirsen;)
Sanırım vazgeçiyorum burakcım.f kasadan ayrılmak zor geldi nedense.bugün binip gezdim biraz vazgeçemedim namussuzdan:D

Sanırım vazgeçiyorum burakcım.f kasadan ayrılmak zor geldi nedense.bugün binip gezdim biraz vazgeçemedim namussuzdan:D
Tabi abi o işin şakası ama bence konfor istiyosan al ama yani kmsine kadar aynı hatta senin aracın daha az km yapmış vectraya göre ama illaki ben konfor istiyorum diyosan tabi o ayrı çünkü İlker abi senin aracın bide GLS :) yani değiştirsen bile yani belirgin bir fark olmıcak:)

valla vectra b kasalar 1240 kg yanılmıyorsam.bir tanıdıkta 1.6 lık laguna vardı eski kasa.o lagunalarda 1135 kg.1.6 motor o lagunayı fazlasıyla taşıyordu hatta performansı çok iyi ve süper kaçan bir araçtı.vectra lagunadan daha ağır kasa oldugundan biraz daha ağır kalabilir 1.6 ları ama tabi torkunu beygirini bilemem.ama bütçe yetiyorsa 2.0 motor vectrayı şiddetle tavsiye ederim.

1.6 bana da az gelir gibi geldi
en azından astranın gidişi aratır bence...

1.6 bana da az gelir gibi geldi
en azından astranın gidişi aratır bence...
ama arkadaşlar şimdi birde şu var.vectra c kasa b kasadan daha ağır yanılmıyorsam.bu 1.6 motor vectra c yi tam anlamıyla kaldırabiliyorsa vectra b yi de kaldırır bence.

ama arkadaşlar şimdi birde şu var.vectra c kasa b kasadan daha ağır yanılmıyorsam.bu 1.6 motor vectra c yi tam anlamıyla kaldırabiliyorsa vectra b yi de kaldırır bence.
Tabi abi biz onu demiyoruz biz diyoruzki F kasaya göre biraz daha ağır kalır diyoruzki gayette normal nerdeyse 200-300 kg fark var:( tabi buda ister istemez hantallaştıracaktır motoru:)

1.6 motor 1250 kg ağırlığındaki vectralara az gelir.O motor o kasayı kaldırmaz arkadaşlar.Kaldırsa da hem zaman hem de peformans olarak 2.0'ın verdiği verimi alamazsınız.Vergiyi bir sorun olarak görmüyorsanız 2000 cc alın derim.:rock

Geri