Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiçbişey olmaz kardeşim kt4 koydum arkalar 9.5 ofset biraz dısarda duruyo lastıkler arkadan canavar gibi duruyor araba... amortisörlerini sertlesrırsn fazla degıl % 25 30 civarı hiç bişey olmuoy. türkiye yollarındada derın çukurlardan kaçıcan o akdar.türkiyede aynen bu model geziyorum
hiçbişey olmaz kardeşim kt4 koydum arkalar 9.5 ofset biraz dısarda duruyo lastıkler arkadan canavar gibi duruyor araba... amortisörlerini sertlesrırsn fazla degıl % 25 30 civarı hiç bişey olmuoy. türkiye yollarındada derın çukurlardan kaçıcan o akdar.türkiyede aynen bu model geziyorum
tşk ederım kardesım yormun ıcn senden bır rıcam olcak bana senın arabanın resmını atabılırmıısn bır ornek olarak gormus olurum bu ay alcam daa karra vermıs olrum hem minik-dev@hotmail.com
herşeyin bir çözümü yolu varki yapılıyo..ben ilk taktıgımda sürtüyodu ki çukura girmeden düz yolda.. %25 sertleştrdm arka amortisörü 5 kşi bindiğimzde bile tık yok sadece sekmenin zevkni yaşıorm zıp zıp gidiyo