- Konuyu Başlatan
oda 12000 e almış o yüzden bu fiyata satıyo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet haklısın. astra bu doğan değil sonuçtaErgün kardeşim opelin türkiyede şuana kadar en çok satan arabası ASTRA-G buna kimse bişey demez herhalde.Her sokakta ben en aşağı 2tane görüyorum.Yani arabanın 2.eli çok güçlü o yönden korkun olmasın ama şuda bi gercek ki her ne kadar vectradan alttada olsa astrada üst sınıf bir araba.Ver köy yoluna gelmez yani yazık olur.Bende ilçeye gidip geliyorum ama binbir titzlikle sende öyle dikkatli kullanacaksan tamam.Ama yok abi ben aman yavaslayayım yan geçiyim falan demek istemiyorum düyorsan ASTRAdan vazgeç derim ön takımı sana masraf çıkarır demedi deme.Ama fiyat son derece uygun yani o da bir gerçek!!! Bence düşünüyorsan arabayı al birgün servise sonrada kaportacı ve boyacıya götür derim kardeşim sonradan başın ağrımasın.
11.500 2001 astra g Sasırdım aCıkcası Kaza Değişen Yada motor falan yapılmamıssa satan adam kesın salaktır o fiyata![]()