2001 Astra classic...

vectra c deki konforu astra g de bulamayabilirsiniz,
astra g de acımadan yollara vurulacak bi araba değil,yazık olur,
arkadaşınızın arabasına istediği fiyat gerçekten de uygun tabi başka sorunları yoksa,
ileride tekrardan vectra veya benzer bi araç alacağım,şimdilik idare etsin diyorsanız fiat albea önerebilirim...

albea yı bende düşündüm ama albea olduktan sonra 1.3 dizel multijet olsun isterim. yol tutuşu, konfor hiçbişey yok ama yakıtı gerçekten iyi.

Son düzenleme:
Sert amortisörleri ve çokda ucuz sayılamayacak parça fiyatları kasisli yola fazla dayanamyan direksiyon kutusuyla vb. bence astradan vazgeçin.önceki kasadan tüplü bir megan işinizi görür sanırım.

astra ile köy yolunda devamli kullanımda sıkıntılar yaratır.bence toros alın...yazık etmeyin astrayada cebinizede...

hay alah kafam karıştı şimdi. peki bu arabanın temiz olduğunu düşünürsek ve 12 ye alırsam aldığım fiyata istediğim zaman satabilirmiyim. ne kadar bunların piyasa fiyatları. küçük bi araştırma yaptımda o fiyata hiç göremedim nette.

benim arkadaşta da 2001 model f kasa beyaz 65.000 km. de klimasız astra clasic var. sadece arka bağgaj kaputuna eşya düşmesi sonucu değişmiş başka bir şeyi yok.
arabayı değiştirmeyi düşünüyor akrabam olan galericiye sordum.11-12 arasında satılı dedi.
yani f kasa clasiclerin piyasası bu civarlarda.

astra g kasaymış. 11.500 tl ye verirse alacam inşallah.

g kasaysa fiyatı baya iyi ben astra f classıc 40000 de 3 parça boyalı aracımı 11.800 sattım benimki kazalıydı astra f classıc özelik olarak boştur klima falan yoktur ama sağlamdır

benim aracta astra f 2001 clasic g ise orta kasa diye adlandırılır g kasalar pahalı f ise biraz düşüktür bendede 2001 astra f var 72,000 de 12,500 verdiler vermedim aracım cok temiz boya değişen hiçbirşey yok sağlamlığa gelince taş desem yeridir 1,5 yıldır bende lastik değişiminden sonra sadece balans gittim sanayiye o derece sağlam hemde dogubayazıttın o cukurlu ve toprak yollarında gerisini sen hesapla birde az yiyor 1.6 ama cok cimri bir arac tavsiye ederim aracı temizse al

11.500 2001 astra g Sasırdım aCıkcası Kaza Değişen Yada motor falan yapılmamıssa satan adam kesın salaktır o fiyata :)

Geri