2001 Astra classic...

oda 12000 e almış o yüzden bu fiyata satıyo.

Ergün kardeşim opelin türkiyede şuana kadar en çok satan arabası ASTRA-G buna kimse bişey demez herhalde.Her sokakta ben en aşağı 2tane görüyorum.Yani arabanın 2.eli çok güçlü o yönden korkun olmasın ama şuda bi gercek ki her ne kadar vectradan alttada olsa astrada üst sınıf bir araba.Ver köy yoluna gelmez yani yazık olur.Bende ilçeye gidip geliyorum ama binbir titzlikle sende öyle dikkatli kullanacaksan tamam.Ama yok abi ben aman yavaslayayım yan geçiyim falan demek istemiyorum düyorsan ASTRAdan vazgeç derim ön takımı sana masraf çıkarır demedi deme.Ama fiyat son derece uygun yani o da bir gerçek!!! Bence düşünüyorsan arabayı al birgün servise sonrada kaportacı ve boyacıya götür derim kardeşim sonradan başın ağrımasın.

Ergün kardeşim opelin türkiyede şuana kadar en çok satan arabası ASTRA-G buna kimse bişey demez herhalde.Her sokakta ben en aşağı 2tane görüyorum.Yani arabanın 2.eli çok güçlü o yönden korkun olmasın ama şuda bi gercek ki her ne kadar vectradan alttada olsa astrada üst sınıf bir araba.Ver köy yoluna gelmez yani yazık olur.Bende ilçeye gidip geliyorum ama binbir titzlikle sende öyle dikkatli kullanacaksan tamam.Ama yok abi ben aman yavaslayayım yan geçiyim falan demek istemiyorum düyorsan ASTRAdan vazgeç derim ön takımı sana masraf çıkarır demedi deme.Ama fiyat son derece uygun yani o da bir gerçek!!! Bence düşünüyorsan arabayı al birgün servise sonrada kaportacı ve boyacıya götür derim kardeşim sonradan başın ağrımasın.
evet haklısın. astra bu doğan değil sonuçta :) yarın getirecekti sözde. getirirse bi bakayım. hatta müsait olursa bi götürüp baktırayım. sıkıntı yoksa arabada alırım. köye gitmek içinde başka çare düşünürüz artık.

Serviste iyice bir baktırın. Araçta sorun yoksa 12000 gerçekten çok iyi fiyat. Hayırlısı olsun.

11.500 2001 astra g Sasırdım aCıkcası Kaza Değişen Yada motor falan yapılmamıssa satan adam kesın salaktır o fiyata :)

bencede

arkadaş 80 km uzaklıktan buraya geliyor okula. sözde getirecekti arabayı getirmemiş. çok yağmur yağıyomuş. :)

Son düzenleme:
köy yoluna girecek araba albea veya clio olabilir opel, peugeot pek bozuk yollara gelmez masraf çıakrtır gibime geliyor ve çıkartacağı masrafta renoya fiata göre daha pahalı olacaktır veteriner abimde var palio şuanda gayet memnun sürekli köy yollarında bi sorunu olmadı şuana kadar

clio yine olablirde bu albeaya bi türlü kanım ısınmadı. arkası çok tipsiz geliyor bana.

astra g nin sahibi acındanmı ölmüş 12 bine veriyor o araba kesin taklalıdır hiç kimse bir malı daha kötü olmadan daha ucuza veremez iyi araba herzaman iyi paradır

Son düzenleme:
arkadaşalr bu köy yolu mevzusu nedir yaw:) bende de astra g var.. istanbuldayım köy yoluna gittiğim felan yok..ama memlekete tatile gittiğimde (konya) babanem köye gidelim derse yok olmaz babaanne benim astra g köy yoluna gelmez mi diyim:) admız pintitye cıkar:D olmadı ben arabayla gitmiyim ya..korkuttunuz beni:)

Geri