- Katılım
- 25 Şub 2008
- Mesajlar
- 1,021
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 65
Alsın gariban dokunmayın garibe 30 asgari ücretliye bedel yiyin ağalar beyler yiyin hıçgırancaya kadar ---------------------------
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu alsın da eskisi neden alamıyordu acaba doğruları söylediği, düşündüğü,tatbik ettiği için mi ?.... yoksa şimdikinin kaşı gözü daha mı güzel ? yazık bizlerin parasıyla istedikleri gibi at koşturuyorlar,emekliye de 600 ytl yi reva görüyorlar
...............
Tr de maaslar rahmetli Ozal yillar once aramizdan ayrilmis olmasina ragmen " Benim memurum isini bilir " mantigina endeksliabi, ben dalga geçiyorum ya. sen ciddi sandın galiba. dediğim gibi diğer ülkelerle kıyaslamamak lazım. orada şartlar farklı, hayat farklı. "orada bilmem ne meslek aylık 30000 dolar kazanıyor, burada da en azından 15000 dolar alması lazım" gibi cümleler yanlış geliyor bana. keşke doğru olsa da ben de en az 5 kat fazla para kazanırım ama öyle değil işte.burası türkiye. herşeyin bir ayarı olması lazım. devleti yöneten ilk 3 adamın aldığı paranın 10 katını alan adamlar var maaşını devletten alan. kurumlar arası ücret dengesizliği cabası. tanıdığımın biri, bir ilin müdürü. ne müdürü olduğuna gerek yok. il müdürü, şöforü ise işçi kadrosunda. müdürün 2 katı para alıyor. bu ücret olayı iyice saçmalaşmış, arap saçına dönmüş bir konu.
keşke herkes analayabilse!!!!''ALDATICILAR SİZİ ALLAH ADIYLA KANDIRMASIN'' (Lokman Suresi 33. AYET)
Bence normal.. YÖK başkanının altında yer alan rektörler aylık 40-120 bin lira arasında para alıyorlarmış diye çıkmıştı haberlerde. Kalfa ustadan fazla para alır mı? Tabiki hayır. Ya rektörlerin maaşı azaltılmalı, ya da bu zam haklı bir zam.
bunlar minarenin kılıfı!!! ben sadece kalfasına 1 ustasına 2 derim! seçimlerin nacizane sonucu bunlar! az bile 3 paket kömüre oy verenler düşünsün! seçimlerden önce hangi esnafla konuşsam akp diyordu! şimdi kan ağlıyoruz diyor. ama yine seçim olsa yine aynı yere oy atar! insanlar alışmış soyulmaya! hayırlısı demekten başka çare yok!
ey türban nelere kadirsin :
yeri gelir sevap
yeri gelir zırhlı mercedes
yeri gelir %200 zam kazandırırsın!..
Allah bunların hesabını sizden soracak!..
şimdide tayyipi Peygamber efendimizde denk tutan kitapları diyanet onaylı olarak camilerde dağıttırmaya başlamışlar!..
bunlara ne denir?
emeklilerle ilgili kısmına sonuna kadar katılıyorum..bu alsın da eskisi neden alamıyordu acaba doğruları söylediği, düşündüğü,tatbik ettiği için mi ?.... yoksa şimdikinin kaşı gözü daha mı güzel ? yazık bizlerin parasıyla istedikleri gibi at koşturuyorlar,emekliye de 600 ytl yi reva görüyorlar
...............