Protestocu çiftçi: Külahima Anlat

iyi gelişme var tay-yeap te ananıda al git lan dememiş bu sefer

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
öyle kızgınım öyle kızgınımkı bu hükümete anlatamam yanı fıyatların fırlayısı moralımı bozuyor

hiç debelenmeye gerek yok ! biz fındık üreticisiyiz bu adam bizi yerin dibine soktu paramızı vermedi malımızı ucuzdan kapattı ve sonuç: samsun akp oy oranı %58 söylenecek başka bir söz yok...ben o amcaya sadece atı alan üsküdarı geçti derim...

helal olsun

arkadaşlar yorum yapmayım dedim ama duramıyorum. son zamların nedeni çok basit. daha önceleri açıkları özelleştirme adı altında kapatıyorlardı şimdi satacak bişeyde kalmadı. yazık

Bizim kadar mazoşist bi halk daha yoktur zaten...

Bu arada olacağı da söyleyeyim, AKP yandaşları her sektöre girip, ekonomi sadece bu insanlar arasında dönecek, Türkiye feodal rejime alışkın olduğundan da bu sistem tıkır tıkır işleyip eskiden iş güç sahibi olanlar bu insanlardan iş dilenecek...

Bu arada olacağı da söyleyeyim, AKP yandaşları her sektöre girip, ekonomi sadece bu insanlar arasında dönecek, Türkiye feodal rejime alışkın olduğundan da bu sistem tıkır tıkır işleyip eskiden iş güç sahibi olanlar bu insanlardan iş dilenecek...

erman abi şuanda sanayi kolunda tamamen bu söylediğin işliyor zaten:good:

kanser bunlar resmen kontrolsüz birşekilde yayılıyorlar heryere

Geri