Protestocu çiftçi: Külahima Anlat

valla ben bu hükümete bişey demiyodum ama son zmanlarda tepetaklak oldular

Allah yardımcımız olsun laiklik demokrasi falan tehlikesi yok ama ekonomik bi tehlike görüyorum ben :(

onu secen halk hakkında ayak benzetmesi yapan, vatandasına ananıda al git diyebilen bir basbakanımız var daha ne olsun ki; daha neyi tartısıyoruz

Aziz Nesin'in sözü geldi aklıma =))

Korumalar, elemanın külahına bayağı bişeyler anlatmıştır.... :D

o korumalara zamanı gelince öle seyler anlatırlarki felekleri şaşar çok görmüştür bu millet öle arkasına ağayı alıp öteni o ağa gidincede ötceklermi bakalım...

bunlar artık parti değil tarikat olmuş yada bana öle geliyor.

çünkü ancak müridleri hocalarını bu kadar savunur adamın her yaptığı devrimmiş gibi kavga edip laf söyletmiyorlar... nerde demokrasi nerde düşünce özgürlüğü düşündüğünü söleme sansı...

yazık memleketime yazık...

Durmak yok yola devam :D

Son düzenleme:
alkış kopartan parti :D:D

a......k...... partisi :D

cok özür dilerim ama ben ülkemi yöneten hic kimseye böyle agir bir küfrün edilmesine sessiz kalamam...
bu kim olursa olsun ister a partisi,ister b partisi...
sonucta halkin büyük cogunlugunun sectigi bir parti. ve ona böyle alenen küfretme hakkini kendinizde nasil buldunuz merak etmek isterim.

simdi ben baska sey kastettim gibilerinden birsey demeyin,ne demek istediginiz gayet acik....

burda düzeyli elestiri olacaksa, politika hatalari incelenecekse amenna ama "nasilsaniz öyle yönetilirsiniz" hadisince o yönetime ettiginiz küfür beni cok rahatsiz etti.

bildirmek isterim...

cok özür dilerim ama ben ülkemi yöneten hic kimseye böyle agir bir küfrün edilmesine sessiz kalamam...
bu kim olursa olsun ister a partisi,ister b partisi...
sonucta halkin büyük cogunlugunun sectigi bir parti. ve ona böyle alenen küfretme hakkini kendinizde nasil buldunuz merak etmek isterim.

simdi ben baska sey kastettim gibilerinden birsey demeyin,ne demek istediginiz gayet acik....

burda düzeyli elestiri olacaksa, politika hatalari incelenecekse amenna ama "nasilsaniz öyle yönetilirsiniz" hadisince o yönetime ettiginiz küfür beni cok rahatsiz etti.

bildirmek isterim...
rahatsız olduysanız sileriz yeterince durdu zaten ;)

alkış kopartan partisi sanırım kapatıldıktan sora bu isimle yeniden açarlarsa daha başarılı olurlar:D:D:D

serhan senide isim babası yaparlar:D

valla ben çiftçi değilim.. dizel kullanıcısıyım..
o soruyu bende soruyorum..
neden hep mazota zam?? geliyosa hepsine glir bu zam.. benzin mazot.. hepsi..

sadece mazota zamlarda ark niyet var.. çıkarcılık var..

zaten pahalı kullanıyoruz benzini.. artık hiç kullanamaıycaz..

Geri