1 Temmuz Arabalarını bekleyenler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patriot1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patriot1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ilk vergiyi ödememek için faturayı 1 Temmuzda kestircez :).Varmı bizim gibi sıfır aracını bekleyen?

Yarın bütün işlemler 1 günde hallolurmu? Yarın aracı teslim alabilirmiyiz. 1 günde olurmu şüpheliyim

biraz zor ama trafik işlemleri uazamazsa ayny gün alırsınız

Ayın 1'inden itibaren satan kişi mi yatırıyor, temmuz pulunu?

İlk 6 ayda ödenecek olan vergi ödenmiyor.

pazartesine belki teslim alırsın arabayı tüm işlemleri bitmiş bir şekilde senin gibi bekleyen çok

Ben de bekliyorum

Arkadaşlar tescil şube ile ilgili bir işlem. bu gün sabah gittik. bize dediler ki çok yogun evrak bile almadılar içeri. Hafta başı pazatesiden sonra.
Ama içeride bi şekilde bir tanıdık bulduk. hemen yarın sabah evrakları alıp akşam üstü ruhsatı vericekler.
Nasıl bir düzen anlamadım. Maden isteyince oluyor. İçerideki arkadaşlar düzgün çalışsa hiç bu kadar yoğunluk olmucak. Herkesin dayısı yok sonuçta. Lanet olsun bu düzene...

Arkadaşlar tescil şube ile ilgili bir işlem. bu gün sabah gittik. bize dediler ki çok yogun evrak bile almadılar içeri. Hafta başı pazatesiden sonra.
Ama içeride bi şekilde bir tanıdık bulduk. hemen yarın sabah evrakları alıp akşam üstü ruhsatı vericekler.
Nasıl bir düzen anlamadım. Maden isteyince oluyor. İçerideki arkadaşlar düzgün çalışsa hiç bu kadar yoğunluk olmucak. Herkesin dayısı yok sonuçta. Lanet olsun bu düzene...

Aynen .Bizide yarın sabah çağırdılar.Yarın akşama doğru çıkabilirmiş. Bir İhtimal (!):(

Sabır.. Sabır.. Sabır.. :)

Arabalarınız hayırlı olsun.

Bence senin tanıdık işlemini öne almış ,yani arkasında onca sıra bekleyen var.Lanet okuyorsun biryerden ama diğer taraftan da düzene dahil olmuşsun.Neyse hayırlısı olsun.

Geri