Ynt: 1 depo ile 1050km (1.4 turbo, 5.1lt ortalama tüketim)
HaKaN link' Alıntı:
Arkadaşlar forumu daha öncede takip ediyorsanız dizel ve benzin karşılaştırması yapmıyoruz forumda.
Lütfen dizel ve benzin karşılaştırması yapmayalım.
Sonuçta hepimiz astra kullanıyoruz ve dizel ve benzin konularının sonu tartışmaya dönüşüyor
Lütfen bu konuda daha hassas olalım..
herkes bu arabaları kendi parasıyla kendi beklentilerine göre aldı. ben sadece bir tespitte bulundum, okudunmu bilmem ama okumanı tavsiye ederim. ama arkadaşımın gönlü rahat edecekse;
astra benzinli araçların dizele göre malzeme ve işçiliği, gözle görülür bir şekilde çok daha iyidir.
zaten 1.3 yokuşta kalkmaz, düz yolda gitmez ( bütün 1.3 ler bunu bilir ama söyleyemez )
opelin en performanslı ve ekonomik motoru ( gerekince en ekonomik, ama gerektiğindede en performanslı, yani sihirli ) 1.4 t motordur. ve 2012 yılının ikinci yarısında bagaj kapağında " MAGICflex " ibrasiyle satışa çıkacaktır.
keşke bunları dün akşam yazsaydım. arkadaşın uykusunu kaçırdıysam kusura bakmasın ama, bugün hatamı anlayıp telefi ettiğimi düşünüyorum.
bundan sonraki mesajlar için bir açıklama yapayım; ben bu konuda söyleyeceklerimi aslında ilk mesajımda ( tespitimin olduğu ) söyledim. bundan sonra gelecek mesajlardan sorumlu olmayıp kendilerine cevap verilmeyecektir.
bende bu forumda gezindikten 3-4 gün sonra aracımı aldım, benim gibi bir çok kişi vardır ve olacaktır, onları yanıltmamak açısından tespitlerimiz dürüst ve daha delikanlıca olursa, kişiler daha doğru seçimler yapabilir ( ekonomi ve performans seçeneklerinden )
MAGICflex ibarasi için geri sayım başladı...